kenny_fx Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Zdar chlapi, mám takový nepříjemný problém. Někdy když jedu tak cca od 30km/h jde slyšet od kola (asi levého předního) vrzání - pravidelné podle točení kola a rychlosti. Čím vyšší rychlost, tím je vrzání rychlejší a od cca 80km/h nejde už slyšet nic. Čím to může být? Přední kolo jsem sundal a u kotouče a ochranného plechu žádný bordel/kamínek není :D díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Co ložisko? OK? Jak se Ti sjíždí pneu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Září 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2009 ložisko bylo cca před 5 000km měněno. Myslíš, že tam mohl něco pokazit? Pneu se sjíždí asi normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Když to není nic v brzdách tak bych to viděl fakt na to ložisko... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Září 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2009 co tam mohl ten mechanik pokazit? :-/ Dokážu nějak poznat jestli je to opravdu ložisko? Já myslel, že ložisko hučí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Mohl mohl. Lozisko nove jak se montuje tak se maximalne dotahne a pak se povoli za jednu ctvrtinu otacky klicem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 mne to delalo to same co tobe... bylo to lozisko.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 cele vyměnit? nebo jen dotáhnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Zkus to dotahnout a pak uvidis co se deje. Pokud se to nezlepsi tak to musis vimenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Mě to dělal prasklý disk(taky jsem všechno rozebral snad 5krat a pak jsem si toho všiml jen náhodou strašně slabá prasklinka mezi těmá dírama v disku).Tedy jestli máš plecháče... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 mám elektrony... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Mám podobnej problém s tímhletím zvukem, ale na zadním právém kole u bobnový nápravy. Dneska když jsem musel prudčejc zabrzdit to začalo skřípat pořádně nahlas a už ne jen pravidelně jak se o táčelo kolo a po pár kilometrech se to zase vrátilo jen na pravidelný vrzání. Když jedu krokem, tak to odtamtud nevrže ale píská. Myslíte že by to mohlo být ložisko nebo je to spíš problém z brzdou? Před pár měsíci to trochu začalo, tak jsem koukal na všechny brzdy a právě u týhle se mi to rozpadlo pod rukama a nejsem si jistej jestli jsem to tam dal správně..ikdyž brzdíto ok. Když jsem tam ale vracel buben, tak tam šel zatraceně špatně. Nový obložení už mám, ale to co tam je ted je ještě dobrý, tak nevim jestli vyměnit nebo to může být tim bubnem...jestli je třeba křivej, když mi tam nešel. Snad bude mít někdo nějakej nápad nebo zkušenost, díky moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pedro Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 mne robilo presne to iste, a bolo to ložisko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 mne robilo presne to iste, a bolo to ložisko :) Kdzž jedu ale krokem a jen to píská každou otáčku kola a lehce přibrzdím tak to přestane a stejně tak i ve vyšších rychlostech... je možný že by mělo brždění vliv na ložisko? Stále doufám že to bude jen to obložení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Jdu to rozdělat...takkdby k tomu někdo něco měl budu rád a jinak napíšu co a jak vidi, nebo vyfotim...ale uvidim co tam uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Tak problém vyřešen, ztratil jsem ty dva kolíky co je na nich pružina a drží pakny, takže mě tam dřeli vevnitř ty pružiny a pakny dreli o buben...ted jsem tam dal zatim šroubky, ale nikde nemůžu sehnat ty kolíky s mištičkama, kterejma se zajistujou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 v každým značkovým servisu se to dá koupit když to enni skladem tak do druhýho dne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 v každým značkovým servisu se to dá koupit když to enni skladem tak do druhýho dne Zeptám se tam, díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.