Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Hmm tak ten klíč za mě tedy ne, no a každopádně, ty Face bufíky se několikrát prodavali nové na aukru od kačky jednou tuším skončili na 500,- a jednou na 800,- a víc už si nepamatuju, stejně o ně nějak zájem nen, podle všechno se to koduje k autu takže je to na prd. A Co se týče nabastlen do předfl, tak pokud bude všechno chodit proč ne. :palec:

Odkaz ke komentáři

OK, uvidíme jak to bude vypadat. Když tak stejně budu pak ještě doobjednávat nějaké další blbiny, tak bych to zase doobjednal.

Objednal jsem toto > http://www.autolepky.cz/stred-Skoda-9198.html akorát tam je třeba dodat úpravu velikosti, protože minimum tam mají uvedené 4cm, ale pokud do zprávy při objednání uvedeš jinou velikost, tak s tím nemají problém. Tak jsem na zkoušku vzal velikosti 1,5x1,5 a 2x2cm a taky na zkoušku na volant 4,5x4,5cm. Co vím tak rozměry jdou právě po půl cm, ale ten 1,5 by měl být tak akorát přes celou tu díru na klíčích.

Odkaz ke komentáři

Vrátil jsem se od mistra Ferdy ze Strakonic s novým kusem auta... teda interiéru :D

vše je funkční a ne tak, jak tu někteří popisovali ;)

2013-02-18_16.16.17.jpg

Tímto bych chtěl ještě jednou veřejně poděkovat Ferdovi za super práci, protože mi konečně zprovoznil i rádio na dvě antény a další drobotiny, které ne zcela vyšly a dost mě štvaly :wallbash:

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

presne jak jsem psal MR 2008 bez problemu!Do toho roku nebudou fungovat bez problemu a taky by se musel vypnout imobilizer!

Honzo-jeste cervene rucicky z pasat CC a je to brutus!Mas nastavene protoceni rucicek pri otoceni klicku?Je to uplne brutus!Jak to vidim tak z toho nemuzu :-D

Odkaz ke komentáři

Nechci kecat, ale myslím, že ferda má "patent" i na ty starší budíky ;)

Protočení ručiček tam samozřejmě je, stejně jako malý kombík :palec: Ty červené ručičky, no nevím...

A další úpravy? Chtěl bych letos doladit interiér, zatím to je takový mišmaš...každý pes jiná ves. Ale to je možný až od března, do té doby na auto nebudu už mít čas :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...