Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

No nekecej!Nadhera!Nekdy se biju do hlavy jestli jsem radeji nemel vzit tyhle sedacky nez ty L&K :-D

Díky Lukáši. To víš, LaK seženeš "na každém rohu" :D

Paradicka, tie sedacky sa mi velmi lubia :palec:

Daj prosim ta viacej fotiek interieru, hlavne tych sedaciek :wub:

Odkial ich kupujete? Viem, ze aj Petas ich ma...

Beru kde zrovna jsou. Tyhle byly shodou okolností v ČR... Fotky nějaké budou, jen jsem dnes nestíhal. V noci jsem se vrátil z DE, ráno jel pro sedačky a zpátky a hodil je hned do auta.

jsou pěkný palec.gif

http://aukro.cz/koze...3306056617.html

jj jsou laugh.gif taky jsem je dražil, ale nechám si je asi přešít

B)

cena jako byla navýsost luxusní. A prodávající byli (mladí manželé) naprosto v pohodě a neměli problém s tím, že jsem si sedačky vyzvedl až dneska - tedy téměř po třech týdnech od vydražení. Takže jako super přístup.

A to VRS si odmyslíš, ne? :P

Odkaz ke komentáři

do vy kde je ukradli :-D

no já jsem se ptal na ty celokožený RS(co má ozi) tak mě napsali tohle na přešití Garnitura sedadel Octavia II,materiál kůže + střed perforovaná kůže, v provedení RS - 24.300,-

takže tvoje cena luxusní, mohli jsme se anonymně poprat o cenu, akorát já zrovna kupoval xeny wallbash.gif

Odkaz ke komentáři

Zdendo, cenu vidíš na odkazu z Aukra.

Jinak dneska jsem se nemálo rozčílil nad demencí lidí... :angry: byl jsem u přítelkyně a od včerejších 18:00 do dnešních 8:30 mi nějaký degén poškrábal dveře u řidiče. :wallbash:

Opravdu nechápu, co lidi vede k tomu poškozovat jiným majetek :blink:

8.7.2013_-_skrabanec_z_Bakova.jpg

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

tak jako mezinárodní zatykač by se vypsat mohl... :D díky za nabídku Luky :pivo:

a teď zpět k autu; poslední tři nádrže jsem zajel všechny nad 1000 kilometrů, tady bylo jedno včerejší foto. Ještě tam bylo dost místa na víc kilometrů, ale musel jsem jet zachraňovat přítelkyni do Turnova, protože francouzský malý lev vypověděl službu a nechtěl startovat. :angry:

Dojezd_na_plnou_nadrz.jpg

Provoz po dálnicích v Německu, okreskách v ČR a včera i přes zacpaný centrum Prahy a zpátky ;)

Odkaz ke komentáři

když už jsem se dneska dostal k našim na barák, tak jsem alespoň v rychlosti přeblafnul auto

2013-07-19_13.12.38.jpg

cernobila-fotka.jpg

a ještě jsem tu v počítači našel fotku z tohoto týdne z Vlkohradu

2013-07-17_14.27.02.jpg

Jo, a málem bych zapomněl, že je na tachometru zase o tisícovku víc, takže 164xxx a v pondělí cestou zpátky tam padne 165xxx km. Po velice dlouhé době jsem v tomto týdnu měnil žárovky; NB+ Gold vydržely tuším přes 55tkm, ne-li více (pohledám v záznamech). Fakt dobrý výkon na každodenní provoz a svícení :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...