marekczek Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 (upraveno) jsou pěkný http://aukro.cz/koze...3306056617.html jj jsou taky jsem je dražil, ale nechám si je asi přešít Upraveno Červenec 6, 2013 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 No nekecej!Nadhera!Nekdy se biju do hlavy jestli jsem radeji nemel vzit tyhle sedacky nez ty L&K :-D Díky Lukáši. To víš, LaK seženeš "na každém rohu" :D Paradicka, tie sedacky sa mi velmi lubia Daj prosim ta viacej fotiek interieru, hlavne tych sedaciek Odkial ich kupujete? Viem, ze aj Petas ich ma... Beru kde zrovna jsou. Tyhle byly shodou okolností v ČR... Fotky nějaké budou, jen jsem dnes nestíhal. V noci jsem se vrátil z DE, ráno jel pro sedačky a zpátky a hodil je hned do auta. jsou pěkný http://aukro.cz/koze...3306056617.html jj jsou taky jsem je dražil, ale nechám si je asi přešít B) cena jako byla navýsost luxusní. A prodávající byli (mladí manželé) naprosto v pohodě a neměli problém s tím, že jsem si sedačky vyzvedl až dneska - tedy téměř po třech týdnech od vydražení. Takže jako super přístup. A to VRS si odmyslíš, ne? :P Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 do vy kde je ukradli :-D no já jsem se ptal na ty celokožený RS(co má ozi) tak mě napsali tohle na přešití Garnitura sedadel Octavia II,materiál kůže + střed perforovaná kůže, v provedení RS - 24.300,- takže tvoje cena luxusní, mohli jsme se anonymně poprat o cenu, akorát já zrovna kupoval xeny Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 a šéfe jedeš do Lán? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Hanis,sezenes L&K ale podle toho jake!Je jich vic a rozdilne ;-) a taky jich neni na rozdavani treba ty co mam ja vsechny vyhrivane a obe predni elektricke ;-) ale treba casem je vymenim ;-) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 l@k sedačky jdou sehnat v klidu, od bílých po černý.... těch je celkem dostatek. Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Luxusní sedačky. Honzo. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 díky Viki Marku, do Lán nejedu - už jsem to avizoval předem, že zrovna o tom víkendu mám akci. Luky, LaK sedačky taky nejsou marný, ale tyhle byly za opravdu luxusní cenu a v super top stavu. To prostě nešlo odmítnout :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 jo to verim Honzo ;-) jsou fakt krasne ;-) oni se nedelaj elektricke ze?Ty L&K taky nejsou marne ale nejsou sportovni ale luxusni spise kdyby byla kombinace tech 2 variant tak to beru :-D Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Zmíníš tady tu luxusní cenu?? :) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) Zdendo, cenu vidíš na odkazu z Aukra. Jinak dneska jsem se nemálo rozčílil nad demencí lidí... byl jsem u přítelkyně a od včerejších 18:00 do dnešních 8:30 mi nějaký degén poškrábal dveře u řidiče. Opravdu nechápu, co lidi vede k tomu poškozovat jiným majetek Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem Honza9007 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Co bys tak rek?Je to humus!Me se to taky stava a to mam hnusne auto a clovek si rekne ze mi ho uz nemuze nekdo vic sprasit :-D Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Dobrý Honzo, chválím, jinak co se týče škrábanců, prostě tomu se neubráníš, lidi jsou idioti. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 nejhorší je, že tuším, kdo to udělal. Ale nemám proti němu nic Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 chces vypsat zatykac? :-D No jo no,bud nejaka kamerka nebo nekdo kdo ho pri tom chyti jinak neudelas nic :-( Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 tak jako mezinárodní zatykač by se vypsat mohl... :D díky za nabídku Luky a teď zpět k autu; poslední tři nádrže jsem zajel všechny nad 1000 kilometrů, tady bylo jedno včerejší foto. Ještě tam bylo dost místa na víc kilometrů, ale musel jsem jet zachraňovat přítelkyni do Turnova, protože francouzský malý lev vypověděl službu a nechtěl startovat. Provoz po dálnicích v Německu, okreskách v ČR a včera i přes zacpaný centrum Prahy a zpátky ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 dobre Honzo Kura ty budiky jsou perfektni a co podvozek jak jezdis vse OK? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Si měl dát vědět, že jsi v Turnově, bych ti helfnul Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Petře, příště se polepším. Do Turnova jezdíme s přítelkyní občas na jídlo a pracuje tam její mamka na integrovce ;) Lukáši, podvozek v pohodě. Kilometry naskakujou, už na něm je najeto víc jak 35tkm Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Fakt? Tak to je mazec :) Tak to dej vědět, zajdem na kafčo ;) Číslo na mě máš v SZ, že? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Po přesně šesti dnech jsme spolu natočili další tisícovku, takže jsme už za cifrou 163000 km. Sedačky nabízejí bombový posezení a je to opět jedna z nejlepších věcí, které na autě mám. Jako téměř všechno Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 To už je dobrá úchylka, mít palubák v němčině Km taky pěkně přibejvaj Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 ehm, wie was wo ist Deutsch auf der MFA Anzeige? Nastavoval jsem to z toho důvodu, že se občas při jízdě z akcí střídám s kamarádem v řízení, tak aby tomu rozuměl B) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Reichweite Das habe ich auf Deine Photo gesehen Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 no jo, no jo :P jinak se mi podařilo prodat světla a na sedačky mám už (snad) taky zájemce. A na plast pod motor se už taky někdo ozval, což mě velice těší - nemám rád, když se mi doma válí hromada dílů k ničemu :( Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Jo, to znám :) Taky se nejradši hned všeho zbavuju... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 tak průser je v tom, že v DE to tady nemám kde skladovat a u rodičů v baráku to občas vypadá jak ve skladišti a mamka z toho nadšená není. :D Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Mas stejny problem co ja, taky nerad hraju skladnika :lool: Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 když už jsem se dneska dostal k našim na barák, tak jsem alespoň v rychlosti přeblafnul auto a ještě jsem tu v počítači našel fotku z tohoto týdne z Vlkohradu Jo, a málem bych zapomněl, že je na tachometru zase o tisícovku víc, takže 164xxx a v pondělí cestou zpátky tam padne 165xxx km. Po velice dlouhé době jsem v tomto týdnu měnil žárovky; NB+ Gold vydržely tuším přes 55tkm, ne-li více (pohledám v záznamech). Fakt dobrý výkon na každodenní provoz a svícení Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Preco tie fotky uploadujes na iny server, ked sa daju vkladat do prispevku? Na tablete mi nejdu ani vsetky nacitat :( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky