Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

S odřenýma ušima máme oba dva Euro 4, i já s 16V 2.0 TDI, už 8V má DPF... Ty naši čmoudi tak nemají nic, co by zachycovalo velké pevné částice = saze a ty tak při prudkém přidání plynu ve velkém vylítnou ven, jelikož je výfuk nasměřován dolů, tak je jejich cesta na povrch zemský pokud možno co nejkratší, i tam umíme pěkně začmoudit.

A teď si vem, když bys to oroštoval s rovnou trubkou, tak budeš pořád jak jetel :)

Zlaté pravidlo mechaniků, pokud se dá "závada" opravit přidáním volume, nejedná se o závadu :D

Já bych to spíš vyřešil nárazníkem bez výřezu na výfuk.

Upraveno uživatelem ka_r_los
Odkaz ke komentáři

Joo to ze zacmoudim za sebe misto do zeme me zas tolik trapit nebude :D

No zkusim jeste nejakej jinaci servis ohledne ty koncovky treba budou mit presnejsi info. Protoze ja at sem to meril jak sem to meril tak me prumer vychazi 48mm coz neni ani jeden rozmer :lol:

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

To houkani je uz od zacatku. Melo by to byt neco s odpustenim pretlaku ci co... cas od casu si to par dni takhle "odfukovalo", pak to zase samo od sebe na cas zmizelo. :D

Jinak s tim dymem; s tim autem jsem neco kilometru ujel a nikdy nic nekourilo. Zakourila si pri startu (mela by byt zvysena startovaci davka paliva) a i na emisich byl volnobeh v horni polovine tolerance. Plny zatizeni pak bylo lepsi, nez je predepsany limit ;)

Takze s tema koncovkama by nemel byt problem, pokud nebudes delat s motorem hovadiny.

Odkaz ke komentáři

ka_r_los: mam rovny koncovky a po 2 mesicich nemyti auta mam naraznik a koncovky absolutne bez sazi. Pri studenym startu si jen tak odfoukne a jinak nic, ani kdyz tomu za tepla nalozim. Na druhou stranu kolega ma tu 8V verzi (BMM v serii) s dpf a kdyz tomu da napit, tak se za nim udela oblacno. Oba jezdime na stejnou naftu, podobny trasy. Ja jen pridavam navic aditiva.

Odkaz ke komentáři

Zahnutá koncovka u mňa vydržala cca pol roka.. :lol: žiadne začadenie nárazníka alebo nebodaj kufra nemám a to pravidelne dostáva cez 4000 ot.. ;) koncovka samozrejme vo vnútri čierna je a keď mu zošliapnem plný tak je vidieť že niečo vyletí ale to sa už nestihne vrátiť na nárazník.. :D

Odkaz ke komentáři

Koncovka objednana, 2 panely s led osvetlenim do lampicek a bocni listy s pripravou na lak a v utery na vrakac pro zadni FL naraznik, snad tam splasim nejakej rozumnej kus..Asi neni problem treba z cerveny barvy nechat prelakovat na tmave sedou?

A po dlouhym premysleni jsem se konecne rozhodl co bude s predkem - dam tam predfl rs naraznik. A kdyby nahodou (doufam ze neprijde a timhle neprivolam :lol:) prisel nejakej mensi tukanec na predek tak necham prestavet na FL predek s xenama

Odkaz ke komentáři

Super, me prave tam kde to budu nechavat delat rikali, ze by to asi nemelo vadit z jiny barvy, ale ze to prej jeste nedelali. A kdyz jo tak z podobny barvy maximalne jinej odstin. Ale taky sem si myslel ze to problem nebude ;).

A jeste sem zapomel napsat ze se bude delat destovej senzor :). Nejhorsi na tom ale je ze jak se dostavam k tomu ze budu mit auto "hotovy" dle puvodnich planu tak zacinam mit chut dodelat i takovy ne uplne zbytecnosti ale spis "hracky" jako je parkovaci kamera, esp a automaticky parkovani :lol::wallbash:. Snad me to nekde prejde cpat vsechny prachy do auta :lol:

Odkaz ke komentáři

Predelavka na fl predek s xeny je financne dooooost narocny a nevim, jak se k tomu bude stavet pojistovna, al epocitej tak 50-60 a to nemas ani nicelaci.

Destak origo nebo dodelavka na stavajici okno? Da se to resit pri vymene okna doplatkem, ale zase ne uplne vsude.

Takze porad levnejsi je predelavka fl rs na predface a h7 cocky.... A budes 100% original;)

A dodelat esp je taky financni sebevrazda...

To predFL rs: uz jsem to psal jednou, ale tohle je naraznik alal snezny pluh;)

Upraveno uživatelem ka_r_los
Odkaz ke komentáři

@Stickler: vim ze se ti to nelibi a plno dalsim taky, ale pro me je to asi "nejlepsi" reseni a navic se me ten naraznik libi daleko vice nez soucasnej. Stejne bych tenhle musel nechat lakovat a menit mrizky, navic je tam pochroumanej ten plastovej spodek a to se asi ani vymenit neda takze by to stejne bylo ve finale na novej. A to si radsi priplatim par tisic a budu tam mit ten RS kterej se me vzhledove libi daleko vic, ale chapu ze pomerne dost to odsoudi.

@Karlos: Destak bude origo pri vymene skla. Uplne zas takova palka to neni, vychazi to na to stejne jak prestavba na FL climatronic :) Jako ten FLrs naraznik na predFL je fakt pekny, ale stoji to hroznou raketu si to nechat udelat a navic sem zatim nikoho v praze ani nenasel kdo by to delal.

Odkaz ke komentáři

Problem je, ze maloktera pojistovna ti vyplati penize na ruku. Osobne nemam (nastesti) zkusenosti s tak velkou opravou. Takze jak by to servis udelal s pouzitymi dily...

Tak nechat si udelat ten naraznik mimo Prahu ( a vetsinou levneji) mi prijde porad lepsi nez tam dat ten pluh:)

Me seriovy naraznik taky neni moc po chuti, ale kolik mame originalnich moznosti...:)

Odkaz ke komentáři

Nemate nekdo nahodou zkusenost s LED zarovkama do FL zrcatek na predFL aute? Tusim ze by to meli bejt W5W, ale vubec nevim jakou mam objednat aby nebyli problemy s odporama a nehlasilo to vadnou zarovku. Puvodne jsem chtel tyhle z občka, ale Jarda rika ze by nefungovali na predfl asi - http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/svetla-mlhovky-tuning/mlhovky-blikace/skoda-octavia-08-power-led-osvetleni-nastupniho-prostoru-id:9030.eshop

A potom jeste premejslim jak "vylepsit" hlavni svetlomety, ve meste jsou ok s tema osram nightbreakerama, ale jakmile vyjedu mimo mesto kdo neni osvetleni tak me to prijde nic moc :( Nevite jak jsou oproti nim philips bluevision h7? Pripadne nejake jine zarovky? Ale zase bych nechtel davat tu prestavbovou sadu xenonu na H7, to je podle me prasarna, sice s tim jezdi hrozne moc lidi, ale nevim, to bude asi kurvit i svetlomety ne?

Predem diky kdyz nekdo poradi :)

Odkaz ke komentáři

1) Pokud se opatrně "ptáš na svolení" koupit si HID sadu, přečti si znovu počátek věty, kterou jsi napsal - ano, je to prasárna a ano, většinou to mrví i elektriku v autě

2) Tebou používané žárovky jsou nejlepší. Já mám Philips Diamont Vision (pro EU oficiálně neschválené, v ČR nesehnatelné), na to, že mají 5000K (tzn jsou modřejší, než origo xenony) je s nimi viditelnost překvapivě dobrá, ale pořád jen srovnatelná s origo žárovkou - je to spíše na efekt, od xenonů jsou k nerozeznání, zvláště v noci. Pokud chceš ale 100% VIDĚT, nech si to, co máš. Faktem jen je, že jsem měl na předFL Octě klasické paraboly a svítila velmi dobře. Na čočky si nějak nemohu zvyknout, oproti mé staré OII je to slabota pořád :ph34r:

Odkaz ke komentáři

@Stickler: Ja tu HID sadu urcite nechci, spis me jen zajimalo jestli to neco muze rozbit, plno kamaradu to ma a vsichni tvrdej ze zatim bez problemu, ale je fakt ze to tam maj chvili..

Ja bych chtel neco "modryho" jako xenony, ale aby to zaroven svitilo alespon stejne ne-li lepe nez soucasny, ale to mam asi s H7 smulu..Jediny co me napadlo je zkusit nejaky H7 ledky, ale ty zase nejsou homologovany, a nevim jak by se k tomu staveli PCR, to mam strach ze ti by tom asi dost sli.

Odkaz ke komentáři

Tie LED panely z OB-čiek mám v zrkadlách v taxíku a fungujú bez problémov ani žiadnu chybu nehlásia.. :palec: na maxíku by chybu nehlásili ani tak, uvidíš ju len na diagnostike.. ale podľa mňa sú zbytočne drahé, dnes už sú CREE LED za podstatne menej peňazí a myslím že spravia rovnakú službu.. ;)

a k tým H7 najlepšie na viditeľnosť sú Osram NB unlimited.. ak chceš viac do modra skús Cool Blue, ale tam už to bude za dažďa trošku slabšie..

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...