ka_r_los Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 kamínky, hmyz, obrubníky... černá má svoje výhody a líp se schání;) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Obrubniky neresim - nikdy neparkuju popredu, hmyz se umyje a kaminky sou znat vsude na narazniku :( Spis si furt nedovedu predstavit jak by to vypadalo a nikde sem nevidel jeste fotku kde je to cely v laku Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) Ja mel v cernem laku komplet jak pises, kdyz jsem mel jeste predFL. :) Plus teda mrizky v masce. Zkusim nekde najit fotky. A kaminky s tim ani nehly... Mel hsem to tak nejake 3 nebo 4 roky. ;) A jelikoz mame stejnou barvu = bude to vypadat dobre... ;) A je fakt, ze jsem to ta celou dobu takhle kompket nevidel, takze se jiste odlisis. Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem SirMike Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 jj prave sem premejslel i o tom jestli by nemelo jit neco z masky do laku aby to nevypadalo "divne". Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Na toto se chystám už od mé předchozí OII, ale mám obavy z loupání laku, ty plasty lakování moc nepřejí.. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 To sem se ptal a to prej drzi - zrovna v Elsu to maj na Yetim uz 2 roky a je to jako novy, jenom uprostred rozjebany od patniku pri parkovani nebo ceho, a v ty bily co to maj to vypada fakt cool. Jen si to nedokazu vubec predstavit v ty my tmave sedy. Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Nevím, no.. Já chci černý lesk, nebo grafit (ale spíše ten lesk), v lakovně to zkoušeli a vrátili mi to zpět s tím, že ten lak stéká a nalakovat to nejde. Lakovna v Hellerovi mi pak před lety na starou OII nabídla lakování za 5 a půl tisíce.. Nemám problém si to nalakovat sám, lakuji si skoro vše, ale mám z toho obavy. Asi to risknu, ale abych nenadělal více škody jak užitku, no.. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Tak v nejhorsim koupis novy mrizky, ty stojej do litru, coz neni zadna sebevrazda. Me by to prave udelali "zdarma" resp. v ramci lakovani narazniku a list Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Tak do toho, chybu tím neuděláš, bude-li to černé :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 No prave ze by to bylo v barve laku a to si nedovedu predstavit Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Jako v barvě karoserie? Tak to si představit umím, nejednou jsem to viděl - je to hnus a tuzing To raději nech plastové... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 jj prave v barve karoserie abych to mel "zdarma" v cene, protoze uz tu barvu maj namichanou. Asi necham jen ty kulaty ramy mlhovek, bez tech v barve si to nedokazu predstavit Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Tak plast nemuzou strikat rovnou, musi pouzit plnic ne? Potom nevim, jak to muze stekat, ale zas tolik zkusenosti s lakovanim nemam:/ Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 To já ano, protože v našem kraji potkat OII nezprzněnou RS lookem je kumšt a různých variací tady tedy potkávám nespočet, ovšem souhlasím, že rámečky mlhovek v laku jsou mnohem lepší, než bez ;) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) Tak plast nemuzou strikat rovnou, musi pouzit plnic ne? Potom nevim, jak to muze stekat, ale zas tolik zkusenosti s lakovanim nemam:/ Plniče jsou naprd.. Kdykoli jsem ho kdekoli použil, ať už na plast, či kov, lak se loupal. Já osobně lakuji vždy napřímo Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem Stickler Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) jj prave v barve karoserie abych to mel "zdarma" v cene, protoze uz tu barvu maj namichanou. Asi necham jen ty kulaty ramy mlhovek, bez tech v barve si to nedokazu predstavit Teda fuj pane... Takto za me urco ne. Take jsem to tak videl a je to teda strasnej hnus a tady souhlasim se Sticklerem. Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem SirMike Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Osobne se mi libi prave fl rs naraznik diky vetsimu zastoupeni cernych mrizek oproti lakovanym castem a honeycomb jsou proste fajn:) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) Také se mi to tvarování na FL RS líbí, jen škoda, že to jsou takové veliké výlisky a není tam alespoň z mého pohledu příliš možnost individualizace třeba lakem. Mě by se líbily zase do černa kroužky kolem mlhovek, ale je to jen jeden výlisek společně s celou boční mřížkou. Přemýšlím, že bych zase poladil žebrování v origo masce, ale zatím nevím jak a jak spodní část, to mě nenapadá vůbec :) Zikmeister: Poslal jsem ti ty fotky jak to vypadá v černé metalíze ;) Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem SirMike Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Diky, necham to v "origo" plastu za to lakovani v jiny barve nez je lak chteli nehorazny cash Kdyztak casem dam na ten naraznik tu parodii na FL RS mrizku, ale kdyz ji sezenu levne, pac pres 2000 se me za kus plastu davat nechce Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 myslíš honeycomb? Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Ja mel na mysli tohle - http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/skoda-octavia-rs-05-mrizka-pr-narazniku-styl-rs-2010-id:10616.eshop ale nechci se me dat 2300 za kus plastu Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 honeycomb = včelí plástev :) Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Videl jsem i nekolik kusu v inzerci urcite za min jak 2 Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Já našel na netu za 1890,- ale i tak je to moc... http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/skoda-octavia-ii-rs-04-08---mrizka-predniho-narazniku-ki-r-ve-stylu-rs-facelift-2010---vyprodej-10930 Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 za kus plastu hruza no. Jak kdybych kupoval ten naraznik na "casti" tak bych to asi i vzal, ale jelikoz sem mel super nabidku na komplet predni naraznik novej tak sem to vzal s tema klasickejma mrizkama. Uz aby se auto vratilo, vcera sem musel ve fobii absolvovat cestu do Zlina a zpet a hruza Celej vydrncanej a spotreba byla 11.8 litru Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 To nevím jak s tím jezdis, tohle je spis spotřeba na 3.6 superba... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 (upraveno) No je fakt ze to auto bylo plne nalozeny pocitacema ze tam ani k hnuti nebylo..a po dalnici 160 :lol:Ale tahle pujcena je nejaka divna, ona zere i 1.4-6 l/h kdyz stojim na krizovatce Upraveno Listopad 27, 2014 uživatelem zikmeister Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 Konecne uz zase auto zpatky :) Jenom bohuzel narazniky budou az pristi tyden, tak snad na Vanocni sraz uz dorazim s dodelanym autem :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 To je v pohode, ja jsem na 10 dni odstavenej, protoze mi naraz ruply vejpul obe zadni pruziny. :) Takze dam (a cekam) na H&R a rovnou to bude niz a necham udelat vsechny ctyri. :) A jestli stihnu vanocni besidku, budu rad.. Kdyztsk dorazim SUV :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 (upraveno) prasknul ti poslední závit ne, kde zůstáva vlhkost? Upraveno Listopad 27, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky