Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Ja mel v cernem laku komplet jak pises, kdyz jsem mel jeste predFL. :) Plus teda mrizky v masce. Zkusim nekde najit fotky. A kaminky s tim ani nehly... Mel hsem to tak nejake 3 nebo 4 roky. ;) A jelikoz mame stejnou barvu = bude to vypadat dobre... ;) A je fakt, ze jsem to ta celou dobu takhle kompket nevidel, takze se jiste odlisis.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

Nevím, no.. Já chci černý lesk, nebo grafit (ale spíše ten lesk), v lakovně to zkoušeli a vrátili mi to zpět s tím, že ten lak stéká a nalakovat to nejde. Lakovna v Hellerovi mi pak před lety na starou OII nabídla lakování za 5 a půl tisíce.. Nemám problém si to nalakovat sám, lakuji si skoro vše, ale mám z toho obavy. Asi to risknu, ale abych nenadělal více škody jak užitku, no..

Odkaz ke komentáři

Tak plast nemuzou strikat rovnou, musi pouzit plnic ne? Potom nevim, jak to muze stekat, ale zas tolik zkusenosti s lakovanim nemam:/

Plniče jsou naprd.. Kdykoli jsem ho kdekoli použil, ať už na plast, či kov, lak se loupal. Já osobně lakuji vždy napřímo

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

jj prave v barve karoserie abych to mel "zdarma" v cene, protoze uz tu barvu maj namichanou. Asi necham jen ty kulaty ramy mlhovek, bez tech v barve si to nedokazu predstavit

Teda fuj pane... Takto za me urco ne. Take jsem to tak videl a je to teda strasnej hnus a tady souhlasim se Sticklerem.

Odkaz ke komentáři

Také se mi to tvarování na FL RS líbí, jen škoda, že to jsou takové veliké výlisky a není tam alespoň z mého pohledu příliš možnost individualizace třeba lakem. Mě by se líbily zase do černa kroužky kolem mlhovek, ale je to jen jeden výlisek společně s celou boční mřížkou. Přemýšlím, že bych zase poladil žebrování v origo masce, ale zatím nevím jak a jak spodní část, to mě nenapadá vůbec :)

Zikmeister: Poslal jsem ti ty fotky jak to vypadá v černé metalíze ;)

Odkaz ke komentáři

za kus plastu hruza no. Jak kdybych kupoval ten naraznik na "casti" tak bych to asi i vzal, ale jelikoz sem mel super nabidku na komplet predni naraznik novej tak sem to vzal s tema klasickejma mrizkama.

Uz aby se auto vratilo, vcera sem musel ve fobii absolvovat cestu do Zlina a zpet a hruza :wallbash: Celej vydrncanej a spotreba byla 11.8 litru :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...