Hanyzzz Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 jj akorát musim sehnat světlo do garáže, protože venku by mi umrzly prsty asi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 to teda jo , uz mas tonovane okna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Ještě jsem tam nedojel :) Chystam se v brzke době :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Ja kdyz sem menil halogeny za xeny mnel sem taky takovy problem u jednyho svetla, kdyz sem ho zapojil slo a jakmile sem ho osadil neslo... Dal sem si do ruky skusacku skousel sem zda li tam jede proud a zjistil sem ze blbne kontakt na ridici jednotku, pohral sem si s tym pliskem ktery vede do ti ridici a uz to sviti ale zavad muze byt vic tak jak rikali hosani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 jojo, jak to rozeberu tak to zkusím ještě pročistit na kontaktech a uvidíme. Třeba v posledních dnech už zase svítěj obě, sem tam to nenaskočí... Nevím, mám pocit že to je podle nálady a počasí venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Tak jsem při tom hezkém počasí umyl káru, snad jako každý. Je to zase krasavec, ale co jsem neobjevil na masce... Celkem zoxidovaný chrom. Nevíte někdo čím to účinně vyleštit? JEstli to teda vůbec pujde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Zkus použít Silichrom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Zkus použít Silichrom :) Díky Konny, asi začnu psát rovnou tobě o ty rady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Já používám VD40. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Nemáš zač a radši piš sem, taky nevím všechno, tak ať to nemusíš psát dvakrát :D . Jinak s tím Silichromem sice nemám zkušenosti, ale je hodně doporučovanej na čištění chromu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Myslím, že Deko tady onehda děkoval tomu zm*dovi z hradu za amnestii... No tak po dnešku se přidávám i já a posílám: Kurevské díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tohle vazne potesi. Vazne kazdej den dekuju bohu, ze mam auto v garazi.... A co se stalo? Resp. co vsechno zmizelo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Zabít zmrda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Asi tak :( lidi jsou svine :( nevidi tu praci co si s tim autem clovek dela, ze to auto neni jen vec, ale vidi to jako moznost zisku rychlych penez cu*aci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Takovým zmrdům sekat ruce, snad se nic drahýho nestratilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 to je na hovno tohle, polámat ruce, pomazat hovnama a měsíc nepustit k vodě... nejhorší je, že ti rozbijou okno, udělají bordel v celém autě a nakonec ti vemou věci v hodnotě tak 3 stovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Bohužel jsem byl na cestě z práce, takže jsem tam měl notebook a brašnu s veškerýma věcma do práce. Notebook normálně na podlaze schovaný pod sedadlem, skoro ho tam nebylo vidět... Musela je přilákat ta brašna a pak si bohužel všimli že něco vyčuhuje z pod sedačky... Nejhorší je, že jsem si vědom, že je to moje blbost, že jsem to v tom autě nechal - sám jsem ostatním vykradeným dycky klepal na čelo jestli jsou normální nechávat drahé věci v autě. Jenže to bylo těch pověstných "pár minut". Vyskočil jsem z auta hodit do klubu nějaké peníze, otázka 2 minut, zakecal jsem se na 15 minut... zaparkované jsem měl před tourbusem americké kapely kolem kterého se motalo 17 američanů, kteří pendlovali mezi klubem a autobusem skoro nepřetržitě, tak jsem si řikal že to je v poho, to se nic nestane... dup ho, za bileho dne, za plneho provozu kolem... sekat ruce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Tak děkuj sobě a ne Vaškoj. Od čeho máš tak velkej kufr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Nebýt Vaška, tak člověk nemusí z auta brát i tašku s Jabkama, aby to náhodou někoho nelákalo upéct si doma štrůdl zadarmo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 to ti ukradli i tašku z jablky :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 to ti ukradli i tašku z jablky :wallbash: To je ironie, co? :) Snad se jima zadusil, zmrd! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tak jsem se dokopal k zatemnění zadku :) Jak jsem psal v prvním uvítacím příspěvku, v plánu to bylo, jen jsem se k tomu pořád nějak nemohl dokopat. Takže zlodějíčci mě k tomu dohnali :D Jsem spokojen, vypadá to parádně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Tak jsem se dokopal k zatemnění zadku :) Jak jsem psal v prvním uvítacím příspěvku, v plánu to bylo, jen jsem se k tomu pořád nějak nemohl dokopat. Takže zlodějíčci mě k tomu dohnali :D Jsem spokojen, vypadá to parádně :) hele to auto stoji kousek ode me :D teda myslim Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Záleží kde stojíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Záleží kde stojíš :D je to kousek od Lode ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 I tak se to dá říct :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Černý skla jsou základ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Ať ten sníh už sleze!!! :D Už chci nahodit hlinikáče a letní kolca :) Jinak jsem s károu dojel zase do jednoho kulatého čísla, a spolu už máme odkroucených poctivých 20 tisíc :) Dokoupil jsem dekl dvojitého kufru, který mi chyběl už od koupě, tak už můžu v autě i pohodlně chrápat a nahodil jsem si LED parkovačky - čuměl jsem, že ta bílá vytváří hodně modrý efekt, ale vypadá to parádně... Bohužel, jsem tedy při vytažených světlech prohodil startéry Xenů, jak jsme se tady bavili a zjistil jsem, že je v háji jeden, takže už je na cestě novej a peněženka zase dostane co proto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 kdyby si rekl kamarad prodava novou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Novy starter? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.