Hanyzzz Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Musím se pochlubit, že jsme si zapózovali s Octulí ve zprávách České televize :)) Naše role přichází v čase 3:10 ve videu ZDE BTW. Ostravská dálnice rulezz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Tak sem sehnal origo dekly na plechy za hubičku, přichytil jsem je tam naprudko kovovyma paskama, tak jsem zvědav jak dlouho to vydží A musi se nechat, že ikdyž jsou to jen poklice, auto hned vypadá 100× lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Proč jsi je přichytával těma páskama, vždyť origo poklice drží jak přibitý...? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Někteří si to přichytávají např. eskapáskama, aby jim je neukradly. Si ale myslím, že to akorát zloděje zpomalý než odradí při kradení.B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Konny: To uchycení je kvuli zlodějům, poklice samotný drží opravdu dokonale... Měl jsem ty minulé přichycené eskapáskama, jak píše Brawl, ale nemělo to efekt, frajeři chodí s nožem a neni to žadna zabrana... Takže jsem o ně přišel po měsíci. Mámina měla na Golfu taky krásný originály VW a vydžely ji 3 měsice... Tak jsem to pojistil takto, a uvidime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Jo aha, takže pokud je to proti zlodějům, tak to jo, toto by je přece jenom mělo odradit, protože plech jen tak nepřecvaknou, jedině nůžkama na plech a ty asi běžně u sebe nenosí :) . Jinak já jsem z vesnice, tak mě se ''snad'' kradení poklic netýká (mám je skoro 6 let) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 to řešej liťáky!!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Pravda, pravda, ale u liťáku zase musíš mít bezp. šrouby, takže zabezpečení jeko zabezpečení :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 pokud ti je někdo chce ukrást, tak ti je ukradne tak aj tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Přesně tak, můžeš mít zabezpečení jaký chceš, ale když je zloděj dobře vybavenej, tak máš holt smůlu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Liťáky určitě budou, ale až na léto :) Přes zimu člověk s autem stejně moc parády neudělá, když je to pořád zasraný od soli Takže ty plechy s poklicema, vubec nevadí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 (upraveno) nevim jak to delate ale me originaaly puklice jak mas ty vydrzely 2 roky :lool: s jednim skrabaneckem Upraveno Prosinec 4, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Neparkuješ v garáži? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 V tehdy jak jsem je mel tak ne,ted uz jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Tak tos měl štěstí, nenní možný :D odkud ty seš vubec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak tos měl štěstí, nenní možný :D odkud ty seš vubec? kousek od shopinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Já taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 tyjo... vyměnit 5,5l nadržku ostřikovačů za 3 litrovou je pěkná drbačka! A navíc nemá otvor pro čidlo hladiny :D ... chjo, ale mám vyměněno, ostřikuju jak o život 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 To já bych spíš potřeboval ten 5,5l pač ten 3litrovej je hnedka fuč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 jj byla by lepší, ale bohužel měl jsem ji prasklou už od koupě a nikde jsem nesehnal jinou jetou, jenom nové a to se mi nechtělo investovat do funglovky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Clovece spatne shanis. A jelikoz mas mit i ostriky svetel k tem xenonum tak bych urctite zustal u te velke. Zkus treba JendaT4. Jinak stribrne kombiky jsou nejhezci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Keca :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Noo, když jsem sháněl tak ani tady z fóra se nikdo neozval :) A konkrétní lidi neznám co by to mohli mít. Ale tak teď už to prdím. Jelikož jsme musel vyměnit i motorek. Na léto chci nahodit RS nárazník, tak pak asi pořeším i ty ostřiky světel, ale to jen jestli se mi bude chtít :D Spíše mám pořád problém zvyknout si na ty Xeny, mám furt pocit že svítěj nízko... Když jsme měnil výbojky tak jsem koukal na paraboly a nevypadaly nějak jetě... Libore, ty máš Xeny? že bychom si dali někde srázek naproti zdi a porovnali vykreslení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 mam ale mamje na kolecko a sviti mi moc vysoko :D ja budu teprve po novem roce predelavat na origo+nove xenony veškodovce ti to nastavi a nebo by mely umet i na STK ale spis bych zalel do Unicaru jak jsem tam mel auto tak sem se dival jak to nastavuje na SII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Takže to seš ty, kdo mi vždycky vypaluje sítnice na zábřehu? :D No o STK jsem taky uvažoval, ale tam mi spíše řekne že je to dobrý, tam to obecně tlačí dolů, aby to neosilňovalo Unicar je kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 jak je byvaly UAN kousek od Karolíny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Ok díky, stavim se tam :) Jinak dneska s Mazlem slavíme kulatinu :) Po 3,5 měsících jsme spolu šťastně nalítali 10 000km, musím pochválit, že šlape jak hodinky a ne jeden "namachrovaný" šampón dostal od Stříbrňáka naprdel :) (ne že bych se sněkým schválně honil, ale občas to tak dopadne není to žadnej sporťák, ale jakmile dojde na kopečky, tak jim kouřím pod nos :) ) Chtěl jsem ho k výročí umýt, ale když jsou na cestách takové srance teď, tak to nechám až zase trochu přituhne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Ok díky, stavim se tam :) Jinak dneska s Mazlem slavíme kulatinu :) Po 3,5 měsících jsme spolu šťastně nalítali 10 000km, musím pochválit, že šlape jak hodinky a ne jeden "namachrovaný" šampón dostal od Stříbrňáka naprdel :) (ne že bych se sněkým schválně honil, ale občas to tak dopadne není to žadnej sporťák, ale jakmile dojde na kopečky, tak jim kouřím pod nos :) ) Chtěl jsem ho k výročí umýt, ale když jsou na cestách takové srance teď, tak to nechám až zase trochu přituhne :) Tak aby ne, taky sem mnel naplanu kupovat ten isty motor jenze sedan a cernou metlu s full vybavou no pos**** se to a nevysli nato penizky no sem spokojen i s tym co mam :) . Jinak peknej combajn a nejvic se mi libi jak mas udelany ti budiky a ostatny, presne tak barevne si je chci udelat ja jenze ja tu nablizsko nikoho nemam tak to zustane asi na mne ale na budiky nemam vubec odvahu lebo pri mojej sikovnosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 No ja bych si na to sám taky netroufl, pájet sice umím, ale tyhle malinkatý LEDky, nic pro mě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Hele kdyz jsi menil ten motorek ostrikovacu tak kolik mel vystupu?? Ja jen kdyz tady pises s tema xenama a ostrikama tak premyslim jestli je tam mas fakt origo.. Ja menil motorek a stal 300kc.. A pokud mas xeny a nemas ostriky tak se STK vyhni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.