Přejít na obsah

Hanysův stříbrný Combajn

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Konny: To uchycení je kvuli zlodějům, poklice samotný drží opravdu dokonale...

Měl jsem ty minulé přichycené eskapáskama, jak píše Brawl, ale nemělo to efekt, frajeři chodí s nožem a neni to žadna zabrana... Takže jsem o ně přišel po měsíci. Mámina měla na Golfu taky krásný originály VW a vydžely ji 3 měsice... Tak jsem to pojistil takto, a uvidime :)

Odkaz ke komentáři

Jo aha, takže pokud je to proti zlodějům, tak to jo, toto by je přece jenom mělo odradit, protože plech jen tak nepřecvaknou, jedině nůžkama na plech a ty asi běžně u sebe nenosí :) . Jinak já jsem z vesnice, tak mě se ''snad'' kradení poklic netýká (mám je skoro 6 let) ;)

Odkaz ke komentáři

Noo, když jsem sháněl tak ani tady z fóra se nikdo neozval :) A konkrétní lidi neznám co by to mohli mít. Ale tak teď už to prdím. Jelikož jsme musel vyměnit i motorek. Na léto chci nahodit RS nárazník, tak pak asi pořeším i ty ostřiky světel, ale to jen jestli se mi bude chtít :D

Spíše mám pořád problém zvyknout si na ty Xeny, mám furt pocit že svítěj nízko... Když jsme měnil výbojky tak jsem koukal na paraboly a nevypadaly nějak jetě...

Libore, ty máš Xeny? že bychom si dali někde srázek naproti zdi a porovnali vykreslení?

Odkaz ke komentáři

Ok díky, stavim se tam :)

Jinak dneska s Mazlem slavíme kulatinu :) Po 3,5 měsících jsme spolu šťastně nalítali 10 000km, musím pochválit, že šlape jak hodinky a ne jeden "namachrovaný" šampón dostal od Stříbrňáka naprdel :) (ne že bych se sněkým schválně honil, ale občas to tak dopadne :lol: není to žadnej sporťák, ale jakmile dojde na kopečky, tak jim kouřím pod nos :) )

Chtěl jsem ho k výročí umýt, ale když jsou na cestách takové srance teď, tak to nechám až zase trochu přituhne :)

octzima2.JPGoctzima.JPG

Odkaz ke komentáři

Ok díky, stavim se tam :)

Jinak dneska s Mazlem slavíme kulatinu :) Po 3,5 měsících jsme spolu šťastně nalítali 10 000km, musím pochválit, že šlape jak hodinky a ne jeden "namachrovaný" šampón dostal od Stříbrňáka naprdel :) (ne že bych se sněkým schválně honil, ale občas to tak dopadne :lol: není to žadnej sporťák, ale jakmile dojde na kopečky, tak jim kouřím pod nos :) )

Chtěl jsem ho k výročí umýt, ale když jsou na cestách takové srance teď, tak to nechám až zase trochu přituhne :)

Tak aby ne, taky sem mnel naplanu kupovat ten isty motor jenze sedan a cernou metlu s full vybavou no pos**** se to a nevysli nato penizky no sem spokojen i s tym co mam :) . Jinak peknej combajn :lol: a nejvic se mi libi jak mas udelany ti budiky a ostatny, presne tak barevne si je chci udelat ja :palec: jenze ja tu nablizsko nikoho nemam tak to zustane asi na mne ale na budiky nemam vubec odvahu lebo pri mojej sikovnosti... :wallbash::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...