Přejít na obsah

Hanysův stříbrný Combajn

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Tak jsem konečně vyměnil startér na Xenech a už zase svítím :D Když už jsem to měl venku, tak jsem se hecnul a vyčistil jsem čočky, solidní drbačka je dostat ven, ale šlo to :) K mému nemilému překvapení jsem zjistil že se mi začíná pálit jedna parabola, takže zanedlouho pujde k šípku :/

post-23740-0-76695500-1370554698_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o rok později...

Borci, asi se mi spálil motorek centrálu u zadních dveří a ty teď nejdou otevřít, protože zůstávají stále zamčené. Nevíte jak se do těch dvěří dostat, nebo jak je odemknout? Zkoušel jsem snad vše co mě napadlo... zevnitř klikou to nejde, vytahnout cuplik taky nejde. Jedinná poslední možnost mne napada asi už jen na sílu rozpárat tapec a dostat se k tomu zevnitř. :/

Odkaz ke komentáři

No tak jsem se dostal pod Tapec, zkusil spoje, dráty, pobouchat, ale nic nepomohlo. Dveře stále zamčené. Konektor na stahovačce nejevil známky spálení. Okna normálně stahujou, takže předpokládám že i v průchodce dveří je vše ok... Nevíte co s tím dál? Pokud je zámek kaput, jak ho dostanu ven?

post-23740-0-28025100-1430998098_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No tak mám dveře otevřené... Hurá! :D Ale šel jsem na to trochu vychcaně... Zavezl jsem to do Škodovky, s tím že je to zavřené a nejde to otevřít, ať se na to podívají co stím je. Pak mi volali že je to vadný zámek, že parkrát se odemkne a pak se zase kousne a nový stojí 4 tisíce, jestli to teda chci. Tak jsem jim řekl, že to je moc, že to nechci a ať mi to jen nechají otevřené, ať to nezamykaj že si auto vyzvednu. Takže mě to nestálo ani korunu a mám dveře otevřené :D Teď ten zámek vytáhnu, nejdříve zkusím mikrospínač (na který když jsem se ptal ve škodovce mi řekli, že to neni dil ktery by se dodaval, proto rovnou cely novy zamek). Noa když to nebude tím, tak obejdu vrakáče a někde zámek určitě seženu za podstatně menší kačky...

Ale chlapci ze Škodovky mne pochválili, že jsem šikovně sundal tapec zevnitř, že to jen tak někdo neumí :D Tak jsem se odkázal na zkušené borce z fóra, že bez nich by to nešlo :)) :palec:

Odkaz ke komentáři

dneska konny nějak stávkuje :D taky řeším to samé :D

Neboj, nestávkuju, ale měl jsem toho tento týden tolik, že jsem se k PC skoro nedostal... :(

Jinak rozdělat zámek a uvidíš, kd eje chyba. V 90% to bývá studeňák na tišťáku v zámku, ale je možné, že když ten zámek vůbec nereaguje, že může být spálený nebo načatý motorek zámku a to by bylo na výměnu celého zámku :)

PS: díky za označení mikrospínačovýho čaroděje, ale to je jen praxe... :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Borci, chtěl bych si pořídit denní svícení, když jsem nedávno lezl do xenů tak jsem zjitli, že jedna parabola už začíná pomalu černat, tak bych chtěl omezit svícení xenonama a trochu oddálit její smrt :D Poraďte co máte na autě vy? Sháním něco za dobré peníze, ale zase aby to bylo opravdu vidět. Jak tak občas koukám na některé borce co si dali led pásky, které jsou vidět sotva jen z 5 metrů, tak se divím že jim ještě někdo nedal pokutu... Koukal jsem na net, že existujou nějaké integrované přímo do dieslových mřížek, ale stojí okolo 3 tisíc, a to se mi zdá docela hodně...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o rok později...

Zdravím, po delší době :) Mám problém se sedačkou u řidiče. Když nastavuju výšku posedu, směrem dolů, tak při zatlačení páky okamžitě spadnu až na podlahu, jakoby to projede přes všechny zuby a sedím hned dole. Pumpování nahoru funguje bez problémů a zvolená výška drží. Problém je jen ten posun dolů. Chci se zeptat, dá se to nějak opravit? Nebo musím pořídit novou sedačku?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...