Přejít na obsah

Přední světla Octavia I

Doking

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat zda má nějaký větší význam,vyměnit na 10 let starém autě přední světla,zda to bude mít praktický efekt. Nechci to měnit kvůli tomu,že by ty nový vypadaly lépe,ale jestli si tou výměnou pomůžu a lépe uvidím. Zatím se mi nepodařilo najít nějaké auto s novými světly,abych si do toho sednul a koukl a porovnal to s tím mým.Nebo jestli náhodou nemáte někdo fotky pro porovnání,jak svítí staré versus nové světla. Mám klasický světla, nemám xenony.

Odkaz ke komentáři

Jakou mas OI, pred nebo po face? Ja jsem po bouracce vymenil svetla a predek za facelift a nechapal jak je mozne, ze najednou tak sviti :-) Pokud mas uz zasedle zkorodovane paraboly uvnitr svetel, tak Ti vymena urcite pomuze. A hodne delaji nove a silnejsi zarovky.

Mám ji po faceliftu a je to 1,9 tdi 66kw. Smysl to teda má,díky,já si to myslel. A jaké žárovky silnější do toho můžu použít? Mám tam originální H4 .

Odkaz ke komentáři

nerval bych tam hlavně nějaké 100w, osobně si budu objednávat osram nightbreaker - uvidím co to udělá :)

jinak měním předface za facelift. Rád po tmě něco vidím :-//

jinak pokud jsou světla zašlé zvenku, na dieselpower foru jsem viděl nějakou leštící sadu na světla. Má s tím někdo zkušenosti? Nemají okty nějakou speciální ochrannou vrstvu na světlech, abych je neznehodnotil nějak po vyleštění?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...