davcaf Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 zdravím. mám škodu octavia II 2 TDI 103 kw Rád bych chtěl radu, nebo pomoc co to může být. když jedu tak v pohodě, ale když jedu do kopce přes horizont a auto nadlechčím a kola mám v záběru tak slyším takové divné vrzání a nevím co to může být. Dále to dělá, když mám kola v záběru a jedu do levé zatáčky. Můžete mi někdo poradit co by to mohlo být? A když jedu přes horizont a auto se nadlechčí a kola nemám v záběru, tak to nevrže. nevím si rady... děkuju za rady které mi dáte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 kolik to ma najeto? silenty na predni naprave jsou puvodni ? jezdi to porad 17"/18"? Nebo 15"/16" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kosmonaut Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 tak ja měl ten samej problém byla to poloosa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcaf Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 kolik to ma najeto? silenty na predni naprave jsou puvodni ? jezdi to porad 17"/18"? Nebo 15"/16" tak má najeto 168 000 km a asi myslíš kola ... tak mám pořád 16" a nápravy a zbytek je asi původní.. ale vením to jistě nebo nejsem první majitel tak ja měl ten samej problém byla to poloosa a na kolik tě to vyšlo? měnil si obě poloosy? nebo jenom jednu? a mám to vliv na ostatní součástky? dát to raději opravit co nejrychleji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Začni siláčema, ty stojej pár korun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest borismu Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 zdravím. mám škodu octavia II 2 TDI 103 kw Rád bych chtěl radu, nebo pomoc co to může být. když jedu tak v pohodě, ale když jedu do kopce přes horizont a auto nadlechčím a kola mám v záběru tak slyším takové divné vrzání a nevím co to může být. Dále to dělá, když mám kola v záběru a jedu do levé zatáčky. Můžete mi někdo poradit co by to mohlo být? A když jedu přes horizont a auto se nadlechčí a kola nemám v záběru, tak to nevrže. nevím si rady... děkuju za rady které mi dáte. zdravím, zistil si čo to bolo?ja mám podobný problém, len to nevrže ale nejak zvláštne hučí, keď som na na horizonte a pridávam plyn a do zákruty z plynom to vydáva opakované zvuky... Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcaf Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 zdravím, zistil si čo to bolo?ja mám podobný problém, len to nevrže ale nejak zvláštne hučí, keď som na na horizonte a pridávam plyn a do zákruty z plynom to vydáva opakované zvuky... Ďakujem Tak sme to řešily a myslíme si že to dělá kloub na poloose... tak to někdy zkusíme rozdělat a uvidíme. jinak ložiska mám nové tak ty to nemůžou dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcaf Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Tak sme to řešily a myslíme si že to dělá kloub na poloose... tak to někdy zkusíme rozdělat a uvidíme. jinak ložiska mám nové tak ty to nemůžou dělat. Tak a je to opraveno... byl to kloub na pravé poloose... už je klid a vůbec to už nehučí... závada vyřešena... super... cena 2500kč i s prací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 to docela trvalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.