jardap007 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Včera jsem na to večer koukal a jiskření jsem nikde neobjevil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 (upraveno) Ještě se mi nedavnk stalo ze jsem jel v přívalovým dešti a auto jelo paradne ale když jsem přijel domu vypnul motor a když jsem pak nastartoval ze pojedu pryc bylo to v pohodě a po chvíli mi auto zdechlo rozsvítila se mi ikona baterky a nešlo uz mi nastartovat jenom přes kabely Upraveno Prosinec 8, 2014 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 A co teda kontakty na baterce,a starter točil,když nešlo nastartovat,já měl vadný Halluv snímač,ten si dělal co chce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 aha starter normálně točil a kontakty mi příjdou cca čistý nebo je mám něčím prostříknout a vyčistit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Tak jedině už jen zapalovací cívka,nebo ten snímač otáček a sundej víčko rozdělovače jak vypadá uvnitř,zda tam není prošlehnuté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Cívku jsem měnil jelikož jsemnji měl dost popraskanou a chcipalo mi to fest pak mi to dalo pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Zítra se mrknus na ten rozdělovač a ty kontakty na baterie jinak kabely ke svíčkam budu kupovat od Tesly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Tak kabely vyměněny a stejne mi to pocukava :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobanek66 Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 tak to vypadá že mě odchází klapka do věčných lovišť. znáte někdo tento e-shop ? cena je zajímavá a podle popisu to není čína ale německo klapka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest 4hansel Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Jak je to s tou klapkou po vyčištění??? Někde jsem četl (nemůžu to už nalézt) že stačí pro její opětovné nastavení jen otočit klíčem do polohy kontrolek a nechat cca 30 vteřin. Klapka by se prý měla nastavit. Je to pravda? Má s tímto způsobem někdo zkušenost nebo mě čeká nastavení přes VAG.? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.