Přejít na obsah

Historie vozu podle VIN

schwaara

Doporučené příspěvky

Tady si můžete zkontrolovat stav tachometru :-) Někdy dokonce přesnější než škodovka, jelikož do škodovky to nemusejí vždy dávat, ale zas to také není 100 % jelikož to chytrálci můžou stáčet před STK. Ale můžete zkusit tohle plus autorizák jestli se to aspon trošku schoduje :-). Mě vyšlo auto bez problému. Tak jak to vyšlo Vám ?

http://kontrolatachometru.cz/

Odkaz ke komentáři

Asi se těžko přihlásí někdo, komu to nesedí, aby ukázal, jak si naběhl...

Bohužel to funguje pouze na poslední protokol z STK. Docela by mě zajímalo, jak na tom byly moje bývalé kchárz a jak jsou na tom dnes. Pár starších protokolů ještě mám.

Údajně na Slovensku stačí pro zjištění jen VIN. Prosím může to někdo z bratov ozkoušet?

Upraveno uživatelem kejml
Odkaz ke komentáři

V autorizáku jsou výměnkáři a najít kloudný servis je velký problém na to bacha!!! , nedělaj tam fandové značky, kteří ví, ale ve valné většině obyč zaměstnanci co to flákaj a chtějí bejt co nejdřív doma. Lepší si najít servis s referencema, nějakých oprav, (ne výměny olejů nebo gum).

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Zdravim Vas , asi nepisem spravne , vedel by mi prosim niekto pomoct so zistenim info o vozidle ? Idem tento tyzden kupit auto , ale radsej by som si ho preklepol , lebo som si nie uplne isty , ze predajca hra fer hru. Hlavne ma zaujimaju km. Vozidlo nebolo dovezene , bolo kupene v SR;

Dakujem velmi

Lotus

VIN je: TMBKE61Z8D2076246

Odkaz ke komentáři

Zober VIN, kúp flašku a zabehni do autorizovaného servisu. Ak bolo servisované v autorizáku, povedia ti viac o histórii.

Asi ešte nemá ani administratívnu emisnú,ani technickú lebo : Nenašiel sa žiadny záznam pre VIN TMBKE61Z8D2076246.

Nema , je to 2013 a kupena v SR.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...