vladazeseveru Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 U toho kapalného vstřikovaní me odrazuje jen cena. Ale zas převažuje to, ze se da startovat primo z plynu a to i za studena. Dalsi moznost je levnější varianta, privstrik benzinu. Ale co jsem včera mluvil s technikem, tak uz to neni 80 % ku 20 %, ale 95 % plyn, 5 % benzínu. Porad Nevim no. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 je to individuální... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 ono stejne aniz bys chtel ci nechtel, tak se s autem zjizes a spotreba ti bude klesat a (mozna?!) se dostanes na tech 7/100, pak zjistis, ze jsi za prestavbu vyhodil temer 50 000 a ta navratnost, kterou jsi vypocital na 2 roky, tak se ti (opet mozna?!) vrati az za 5 let ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Tak u obyč MPI tě ta přestavba stojí 16-25 tis záleží na akci a systému a když vemeš cca 90H na kilák, tak to máš za 30tis zpět, zrovna letos bych to měl za rok zpět. Je to individál, samozřejmě. Vrstvenej vstřik je drahej a návratnost je delší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tady si můžete zkontrolovat stav tachometru :-) Někdy dokonce přesnější než škodovka, jelikož do škodovky to nemusejí vždy dávat, ale zas to také není 100 % jelikož to chytrálci můžou stáčet před STK. Ale můžete zkusit tohle plus autorizák jestli se to aspon trošku schoduje :-). Mě vyšlo auto bez problému. Tak jak to vyšlo Vám ? http://kontrolatachometru.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Hezky, ale kdyz technik skrabe tak k nicemu.. Chyba: zadané číslo prohlídky není poslední pravidelná technická prohlídka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Pěkné! Mě to vyhodilo poslední 2 TK - leden 2014 a leden 2012. Kilometry sedí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 JJ paráda, mě taky km sedí na všech autech, přesně jak jsem si myslel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Asi se těžko přihlásí někdo, komu to nesedí, aby ukázal, jak si naběhl... Bohužel to funguje pouze na poslední protokol z STK. Docela by mě zajímalo, jak na tom byly moje bývalé kchárz a jak jsou na tom dnes. Pár starších protokolů ještě mám. Údajně na Slovensku stačí pro zjištění jen VIN. Prosím může to někdo z bratov ozkoušet? Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem kejml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 JJ taky jsem to zkoušel a opravdu až na tu poslední kontrolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Na slovensku mají tohle. Můžeš to zkusit :-) http://www.stkonline.sk/overenie-techni ... ly-vozidla Je pravda že komu by to nesedělo tak by se nepřihlásil, ale aspon to bude vědět že ? ;-). A to jak to chceš zkusit na slovenských to by jsi musel mít auto ze slovenska ne ? Jelikož já měl předtím auto z Rakouska a nenašlo mě ho to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 kejml : Pozri aj toto http://www.seka.sk/overenie-vozidla dá sa zisťovať podľa tých 5 možností : Evid.čísla, VIN, čísla protokolu, nálepky a osvedčenia. Škoda, že som to vymazal, ale keď som preveroval Octu z bazárov , tak mi vyhodilo zopár stočených km. História tam bola od začiatku EK, u niektorých aj za 8 rokov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Zdravím, mimo VIN, ale někdo mi tu radil, ze se má o nově koupený ojetiny měnit "napínák". Dnes mi volali ze servisu, že neví, co tím myslí. Může mi někdo prosím napsat přesný název součástky? :-) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Hele asi urcite bych zmenil servis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 (upraveno) Napínák rozvodového řetězu http://www.skoda-dily.cz/eshop/06h109467ab-napinak-rozvodoveho-retezu.html pro tebe vypadá třeba takto: Upraveno Leden 5, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 To asi jo. Auto Skoda Horejsek Česká Lipa a neví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 V autorizáku jsou výměnkáři a najít kloudný servis je velký problém na to bacha!!! , nedělaj tam fandové značky, kteří ví, ale ve valné většině obyč zaměstnanci co to flákaj a chtějí bejt co nejdřív doma. Lepší si najít servis s referencema, nějakých oprav, (ne výměny olejů nebo gum). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Tak jsem dnes měl octávku na bezplatné kontrole, co nabízí Škoda servisy v rámci akce. Příběh má šťastný konec. Vše je ok, "jen" se musí vyměnit řetěz, s čímž jsem i počítal, ale naivně doufal.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Proč řetěz? Nechápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Udělají rozvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 to uz je ten retez vytahanej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Asi blbě napsáno a vymění napínák a řetěz. Problém může být napínák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Prý je uz prodloužený a ten den, kdy jsem to tam vez, uz se rozsvítila kontrolka motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Zřejmě dobrý oddíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Zdravim Vas , asi nepisem spravne , vedel by mi prosim niekto pomoct so zistenim info o vozidle ? Idem tento tyzden kupit auto , ale radsej by som si ho preklepol , lebo som si nie uplne isty , ze predajca hra fer hru. Hlavne ma zaujimaju km. Vozidlo nebolo dovezene , bolo kupene v SR; Dakujem velmi Lotus VIN je: TMBKE61Z8D2076246 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Zober VIN, kúp flašku a zabehni do autorizovaného servisu. Ak bolo servisované v autorizáku, povedia ti viac o histórii. Asi ešte nemá ani administratívnu emisnú,ani technickú lebo : Nenašiel sa žiadny záznam pre VIN TMBKE61Z8D2076246. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Zober VIN, kúp flašku a zabehni do autorizovaného servisu. Ak bolo servisované v autorizáku, povedia ti viac o histórii. Asi ešte nemá ani administratívnu emisnú,ani technickú lebo : Nenašiel sa žiadny záznam pre VIN TMBKE61Z8D2076246. Nema , je to 2013 a kupena v SR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Září 6, 2015 Sdílet Odesláno Září 6, 2015 Lotus : To som samozrejme vedel z roku výroby podľa VIN. Mohla by mať administratívnu prehliadku kôli nálepkám pri cestách po Európe, aj to sa stáva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 Prosim Vas mozte mi niekto kto ma pristup pomoct? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.