jirka3 Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Jaky je rozdil u te zesilene?k cemu to je dobry? Měla by tam být zesílená bočnice A zde prosim nakombinovano: http://www.pneunet.cz/pneu/17526/uniroyal-rainsport-2-fr-255-40-R-17-94-W-letni/ http://www.pneunet.cz/pneu/13395/uniroyal-rainsport-2-fr-225-45-R-17-91-W-letni/ Díky. Víc se mi líbí ty Goodyeary. Myslíš teda, že to bude dělat neplechu, když bude na předku W a na zadku Y? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 nedavno byla na dp foru diskuze o bridgestonech ktery maji vyrazny rozdili v zivotnosti. A to hlavne kvuli smesi myslim ze tam bylo prave w a y . Proto si myslim ze by to nebylo az tak super a hlavne i to BMW nedava jen pro srandu kraliku do TP bohuzel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 No v TP mam W, takže bych to na předku splnil. A na zadku by bylo Y, takže vyšší index......Ach jo, už vážně nevím......Ještě jsem našel Nokiany, tam bych taky spároval index Y na předek i zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Jaky Zka? Ty jsou totiz fajn ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Jojo, Nokian ZG2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 ZG 2 jsou taky v tom testu Uvazoval jsem nad nima, kamos co mel 3kove bawo kupe je chvalil, ale pak jsem taky cetl nazory, ze Nokian je skvely na zimu ale v lete prumer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 mam je na mondeu a jsou ok, srovnavam napr s CSC2,3 a 5 a tema Toyama rozmer 235/45 R17 97XL W 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Tak pořád prolejzám net, německý fóra, testy atd....a nejspíš vyzkouším Hankook k114 Ventus evo S2. Myslím, že rozhodně chybu s touhle gumou neudělám, spíš naopak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Nemyslel si spis k117? To jsou ty S1 Evo2. Na ne jsem koukal a nejsem si jisty, jestli maji ochranu rafku, na fotkach to vypada ze ne, coz je divny v tech vetsich rozmerech. Over si to radeji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Jojo, jsem se uklepl, myslel jsem k117 Ochrana rafku vypada, ze tam neni. Asi bych ji i ozelel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Michale, tak jsem psal prodejci a napsali, ze ochranu rafku maji a ze je muzou vrele doporucit. Pry fakt hodne povedena pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Nevahal bych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Tak to je supr, to je dobre vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Na ty fotce ale vazne vypadaj, jako by tu ochranu nemely. Jsem zvedavej, jestli tyhle pneu uvidim na nejakym aute na autosalonu v Zeneve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Tam bych se chtel taky nekdy podivat, to ti zavidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Mam to do Zenevy cca 120 km, takze si tam jezdim kazdej rok zaslintat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Ja 10x tolik no :lool: Ja si tak muzu zajet na Brnensky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Pánové, ještě se blbě zeptám na toto pneu: http://www.pneunet.cz/pneu/15590/continental-sportcontact-3-fr-m0-255-40-R-17-94-W-letni/ Co znamená ta homologace pro Mercedes? Jakej je v tom rozdíl? Může to přijít i na jinou značku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Jirko zdar :) stejně jako u Romana i tady ti musím pochválit tvůj povoz :) ty E90tky se fakt povedly , máš to moc pěkný : ) ,tak hlavně at slouží conejdýl :) Pánové, ještě se blbě zeptám na toto pneu: http://www.pneunet.cz/pneu/15590/continental-sportcontact-3-fr-m0-255-40-R-17-94-W-letni/ Co znamená ta homologace pro Mercedes? Jakej je v tom rozdíl? Může to přijít i na jinou značku? Ono tam jsou u tech pneumatik taková různá typová označení a je to jakoby doporučení od výrobce jakou pneumatiku by sis měl na auto koupit ,alespon tak jsem to řešil před nedávnem v pneuservisu se známým ,který bral pneu na své MB Éčko . Jestli je tam napsáno homologace pro MB ,tak to můžeš zfleku použít na Báwo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ahoj Jero. Tebe jsem tady dlouho nevidel. Auto u me v planu nebylo, ale tohle me presvedcilo. A zatim max spokojenost. S tema gumama jsem myslel, jestli v tom neni nejaky rozdil, kdyz je tohomologovany pro MB. Ale asi to bude to samy. Jen me zarazi, ze jsou o neco levnejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ja jsem mel na oktavce taky tyhle contiky s homologaci MO. Je to uplne ta stejna guma. A taky byly levnejsi nez bez MO. Ono se dela i homologace na audi apod. Tohle bych prehlizel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ahoj Jero. Tebe jsem tady dlouho nevidel. Auto u me v planu nebylo, ale tohle me presvedcilo. A zatim max spokojenost. S tema gumama jsem myslel, jestli v tom neni nejaky rozdil, kdyz je tohomologovany pro MB. Ale asi to bude to samy. Jen me zarazi, ze jsou o neco levnejsi Pár let co jsem tady byl naposledy takhle akční to asi bude : ) Každopádně myslím,žes udělal dobře s výběrem auta . S tou 330tkou jsem měl možnost se projet a je to neskutečný zážitek a s XDrivem na sněhu to musí být úplná paráda. Co se týče těch pneu ,myslím,že to bude to samý jen si tam parta od Mercedesu,audi atd dala svou doporučující značku jako marketingový tah pro lepší výdělky na automobilovém trhu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jde o to,ze Mercedes kvuli zaruky a vseho chce aby jsi na svem Medvedu mel gumy s oznacemi MO. Jinak jsou schopni te se zavadama spojenyma s pneu poslat do riti.. Jde tady jen a jen o prachy. Dokonce u noveho Medveda nesmis pouzivat neorigo kola. Proste nic. Mercedes si hraje na extra znacku a pritom je to sunt jako ostatni Teda ted uz se zase zlepsili ale pred par lety nic moc. Taky jsem mel na Octavce zimaky s oznacenim MO a byli levnejsi jak uz psali kluci ;) Takze je klidne muzes koupit a jezdit na nich treba s trabantem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Kazda homologace ma neco do sebe, neni to tam jen tak psany. Vim to protoze kamarad delal nejakou dobu u dunlopu. Hlavne ve smesi je rozdil. AO=pro Audiny maji jinou smes, maji kratsi zivotnost min komfortu ale lepsi vlastnosti pro jezedeni MO=pro Mergla, delsi zivotnost, vetsi orientaci na komfort behem jizdy NO=myslim ze Porsche uplne zivotnost na pytel za to supersport Rikal mii ze nejlip udelam kdyz koupim bez oznaceni ale myslim ze pro tebe MO ude ok, ale opravdu bych se tech hankooku nebal, i kvuli tomu ze SC3 je nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 No pro ty Hankooky jsem rozhodnutej, už cca tři lidi co tomu rozumí mi řekli, že je to fakt perfektní guma, co se v klidu vyrovná Conti atd. Hledám spíš náhradní variantu, jelikož zatím ty Hankooky nejsou. Psal jsem i do BMW kvúli rozdílnýmu rychlostnímu indexu a tady je odpověď: Zdravím Vás pane Sojko, v první řadě je třeba postupovat podle štítku na B-sloupku, tam jsou vypsány rozměry pneu. Pokud jde o konkrétní produkty, potom je, a to zvláště podotýkám u vozu X-Drive+M-Pack, určitě dobré se obrátit osobně na naše kolegy z prodeje dílů. Jde o to, že jen některé pneu jsou opravdu vhodné a odzkoušené výrobcem, většinu z nich ale v přesné specifikaci mimo síť BMW těžko seženete. Systém pohonu X-Drive a systém DTC/DSC je aktivní a jakékoliv odchylky v dezénu, či kombinaci se podepisují na chování systému stabilizace jízdy a hlavně životnosti systému pohonu. Z naší nabídky mohu načrtnout toto: 225/45 – 17 91W pro př.nápravu nebo všechna čtyři kola (dle šířky ráfku zadních kol ne vždy!) Bridgestone Potenza nebo Ecopia Conti Sp.Contact 2 Conti Sp.Contact 3 Dunlop SP-Sport 01 Pirelli P-Zero Pirelli P7 Cinturato – s těmito není úplně 100% spokojenost… Pro z.nápravu 255/40 – 17 94W Bridgestone Potenza Conti Sp.Contact 2 Pirelli P-Zero S přátelským pozdravem, Brezinský No nevím co si o tom myslet, asi to, že mi chtěj prodat gumy za nehorázný peníze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Asi tak Jirko...P-zera se rychle sjizdi, ty nebrat. Cinturato P7 ma bracha na CC a nestezuje si na ne. Pokud sezenes Hankook, tak jdi do nich ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ach jo, už jsem z toho jelen. Dneska mi majitel místního pneuservisu docela doporučoval Falken FK-453. Tak nevím. Prý to tu lidi hodně berou a spokojenost. Nemáte někdo zkušenost? Jsem rozhodnutej pro Hankook, ale nejsou ještě skladem, tak hledám náhradní řešení....I na D forech jsou s Falkenama hodně spokojení. Ale zdají se mi až podezřele levný, sada by vyšla na nějakých 10500 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ja jen vim, ze jednou mel Falkeny na oktavce Storm, ale strasne hucely, ze se to nedalo vydrzet, a tak je vymenil driv, nez se vubec sjely. Ale jaky mel model, to nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Michale, to je jinej model se sipovym vzorem. O tom jsem se na nemeckym foru docetl, ze huci. S timhle modelem jsou spokojeny, pry ho testovali i na M3 a dopadlo to pry super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Muzu se ho zeptat a dam ti vedet. Jinak tady je test adacu 2013, jsou tam i ty falkeny http://www.pneunet.cz/testy-pneumatik/test-pneu-letni-225-45-17-2013/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.