jirka3 Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Interier zatím nafocenej nemám, musím ho nejdřív pořádně vyluxovat a pak něco nafotím. Teď mám zatím jen tyhle dvě fotky. Jinak co se místa týče, tak je fakt, že oproti Passatu jsem si dost pohoršil. Ale tak nějak jsem s tím počítal a nevadí mi to. Jezdím většinou sám nebo ve dvouch, kola strčím na střechu a je to. Myslel jsem si, že si Passata ještě nechám. Na BMW jsem přišel víceméňě náhodou. A kdyby to nebyla 330 xD s M-paketem, tak ho ani nekoupím. Ale bylo za hezkou cenu a Passat se hodně dobře prodal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Pekne, ze mas ten Mkovej volant, je strasne moc dobre vybavenych trojek, ale maji ten hnusny volant z autobusu, to je snad nejhnusnejsi volant, co jsem kdy videl, asi vis, co myslim ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Jojo, přesně vím co myslíš a asi bych takovej volant nepřekousnul. Vnitřek je taky komplet M-paket z výroby- volant, řadička, sedačky, prahový lišty.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 čau pane....máš to moc krásný..ať slouží....:-)kamarád kupoval teď něco podobného vlastně trošku starší a vlastně podobné jen že BMW a ten M paket...velmi zachovalý kousek E46 330ci kupéčko....po nějakým pánovy duchodcovi...auto jak nové....svezl jsem se a nádhera ....až na tu vošklivou pruměrnou spotřebu 12,8:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Tak dnes jsem navstivil odborniky z Hoskovic u Mnichova Hradiste: www.karosar.cz a musim rict, ze z vysledku jsem primo nadseny. Opravdu profici a auto je jako novy. Celou dobu jsem mohl byt u auta a sledovat praci. A neveril jsem vlastnim ocim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 pan Coufal umí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Co ti dělali? Máš fotky před a po? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Tak oba páni Coufalové jsou na dovolený, takže auto mi dělal jejich technik. Ale poradil si s tím na výbornou. Měl jsem na autě ďolíky od vedle parkujících aut, celkem jsem jich napočítal 5. Čtyři z nich byly zanedbatelné, opravdu prakticky neviditelné, ale já o nich věděl.......Horší to bylo s tou pátou, byla větší a přímo v hraně na dveřích, ale poradili si s tím na jedničku a nejde to absolutně poznat, že tam někdy něco bylo. Měl jsem štěstí, prý kdyby byla o centimetr vedle, už by se tam okýnkem nedostal a musel by se demontovat tapec. A ještě mi opravili i neodborně zaťupkované místa od předchozího majitele. Prostě super přístup. Po zimě jsme se dohodli i na renovaci laku. A nejlepší bylo, že když jsem zajel do jejich osvětlený garáže, našli jsme ještě jeden důlek, který nebyl vůbec vidět. Celé to trvalo něco málo přes hodinku a cena skvělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 tak auto jsem videl live a je to mooooc velkej fesak, jen skoda, ze nebylo napadano aby se to dalo radne vyzkouset :-) tak ze by bylo opacko v breznu ve svajcu? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Neboj Jiřino, ve Švajcu bude na test času dost Jinak na autě malá novinka, máme nové SPZetky a rovnou jsem je přilepil oboustrankou od Patexu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 A jaké Jirko a proč si je měnil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Byla možnost čísla 9988, což se mi líbí víc než 1141, tak jsem to vyměnil. Vím, že na značky to nejezdí, ale vypadá to hezky. Navíc původnímu majiteli někdo do SPZetky klepnul a byla malinko prohlá. Asi by to šlo srovnat, ale chtěl jsem to na tu oboustranku a mám to rád TOP. A ještě mě rozčilovalo, že zadní SPZetka byla škráblá od nějakýho odborníka z STK, kterej odborně sundaval známku emisí a TK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 A schoval jsi mi jednu z nich Jirko? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Marku bohužel, myslel jsem na Tebe,ale jednu jsem musel odevzdat a druhou má klučina, co mi přihlašuje auta. Zdobí mu garáž. Ale prej jsem ji ztratil :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 A nemůžeš mi sehnat Jirko fotku jeho garáže? Jen tak pro zajímavost. Předem dík Marek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Marku pokusím se, až bych měl cestu kolem něho, tak mu cinknu a vyblejsknul bych ti to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 A nejlepe adresu a klicky od garaze pro Marka :D .. pekna SPZ, mam ted podobnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Neboj Jiřino, ve Švajcu bude na test času dost Jinak na autě malá novinka, máme nové SPZetky a rovnou jsem je přilepil oboustrankou od Patexu ty si s tema znackama nedas pokoj co :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Neboj Jiřino, ve Švajcu bude na test času dost Jinak na autě malá novinka, máme nové SPZetky a rovnou jsem je přilepil oboustrankou od Patexu Jirko dobrá volba :D taky jsem je lepil a pořád drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 A nemůžeš mi sehnat Jirko fotku jeho garáže? Jen tak pro zajímavost. Předem dík Marek Marku, to už je fakt nemoc... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Jirko dobrá volba :D taky jsem je lepil a pořád drží Taky jsem je ted lepil Pattexem. Trosku tu pasku zmenili co? Kdysi to byla takova silikonova,jeste jak jsem lepil na oktavce, dneska uz ma strukturu takove peny. Ale drzi to zase neskutecne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Je to tak, i baleni toho patexu je trochu jiny. Ale drzi to neskutecne, myslim, ze rukou to dolu nedostanes. Dneska jsem auto trochu dovybavil a poridil lepici sadu Slime smart spair. Mam sice dojezdove pneu Runflat, ale moc jim neverim. A hlavne uz je jako pristi gumy nechci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Vypada to dobre, tj dobry tip pro brachu, na CCku ma taky runflaty. Ja mam nastesti plnohodnotnou rezervu, takovou dojezdovku 245/40 R18 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Je to tak, i baleni toho patexu je trochu jiny. Ale drzi to neskutecne, myslim, ze rukou to dolu nedostanes. Dneska jsem auto trochu dovybavil a poridil lepici sadu Slime smart spair. Mam sice dojezdove pneu Runflat, ale moc jim neverim. A hlavne uz je jako pristi gumy nechci hroznej kostitřas ty runflaty což? oboustranka drží, přežila i ten můj náraz ve 130 km/h, v podstatě nalepená RZ držela nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 sis to měl celý polepit oboustrankou a mohl si jezdit dodnes:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Runflaty jsou hrozne tvrdy, ale tuhle sezonu jeste odjezdim. Na Golfa jsem Jardo koukal, ale urcite jsi mel stesti v nestesti. Mohlo to dopadnout hur. Hlavne ze je auto uz opraveny a bude slouzit dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Tak dneska dostal mazel preventivně novou baterku. V autě byla ještě původní a nechtěl jsem čekat, až mě někde nechá, takže jsem nechal dát preventivně novou. A taky se mi dneska do auta podíval nezvaný host a "půjčil" si novej kávovar za 7 tis., kterejjsem dnes kupoval budoucímu tchánovi pod stromeček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Jirko, auto je bez újmy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Na autě naštěstí nic není. Jen na zámku od kufru je vidět, že tam někdo něco strkal, ale nejsem si jistej, jestli už to tam nebylo, nikdy jsem na to nekoukal. Daší možná varianta je, že jsem zapomněl zamknout. Jsem zvyklej ze Švýcarska a už se mi to i stalo. Ale zrovna dnes jsemsi celkem jistej, že jsem zamykal, ale ruku do ohně za to nedám. A myslím, že když jsem k autu přišel, tak že auto dvakrát bliklo, to by znamenalo zamčené auto. A že chybí kávovar jsem zjistil až doma. No každopádně kávovar fuč a zítra pojedu pro nový. Naštve to, ale stanou se horší věci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 hele ty mas porad neco panacku. Je to velka skoda .-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.