Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Jaky je rozdil u te zesilene?k cemu to je dobry?

Měla by tam být zesílená bočnice

Díky. Víc se mi líbí ty Goodyeary. Myslíš teda, že to bude dělat neplechu, když bude na předku W a na zadku Y?

Odkaz ke komentáři

Jirko zdar :)

stejně jako u Romana i tady ti musím pochválit tvůj povoz :)

ty E90tky se fakt povedly , máš to moc pěkný : ) ,tak hlavně at slouží conejdýl :)

Pánové, ještě se blbě zeptám na toto pneu:

http://www.pneunet.cz/pneu/15590/continental-sportcontact-3-fr-m0-255-40-R-17-94-W-letni/

Co znamená ta homologace pro Mercedes? Jakej je v tom rozdíl? Může to přijít i na jinou značku?

Ono tam jsou u tech pneumatik taková různá typová označení a je to jakoby doporučení od výrobce jakou pneumatiku by sis měl na auto koupit ,alespon tak jsem to řešil před nedávnem v pneuservisu se známým ,který bral pneu na své MB Éčko .

Jestli je tam napsáno homologace pro MB ,tak to můžeš zfleku použít na Báwo .

Odkaz ke komentáři

Ahoj Jero. Tebe jsem tady dlouho nevidel. Auto u me v planu nebylo, ale tohle me presvedcilo. A zatim max spokojenost. S tema gumama jsem myslel, jestli v tom neni nejaky rozdil, kdyz je tohomologovany pro MB. Ale asi to bude to samy. Jen me zarazi, ze jsou o neco levnejsi

Pár let co jsem tady byl naposledy takhle akční to asi bude : )

Každopádně myslím,žes udělal dobře s výběrem auta .

S tou 330tkou jsem měl možnost se projet a je to neskutečný zážitek a s XDrivem na sněhu to musí být úplná paráda.

Co se týče těch pneu ,myslím,že to bude to samý jen si tam parta od Mercedesu,audi atd dala svou doporučující značku jako marketingový tah pro lepší výdělky na automobilovém trhu .

Odkaz ke komentáři

Jde o to,ze Mercedes kvuli zaruky a vseho chce aby jsi na svem Medvedu mel gumy s oznacemi MO. Jinak jsou schopni te se zavadama spojenyma s pneu poslat do riti.. Jde tady jen a jen o prachy. Dokonce u noveho Medveda nesmis pouzivat neorigo kola. Proste nic. Mercedes si hraje na extra znacku a pritom je to sunt jako ostatni :lol: Teda ted uz se zase zlepsili ale pred par lety nic moc. Taky jsem mel na Octavce zimaky s oznacenim MO a byli levnejsi jak uz psali kluci ;) Takze je klidne muzes koupit a jezdit na nich treba s trabantem :lol:

Odkaz ke komentáři

Kazda homologace ma neco do sebe, neni to tam jen tak psany. Vim to protoze kamarad delal nejakou dobu u dunlopu. Hlavne ve smesi je rozdil.

AO=pro Audiny maji jinou smes, maji kratsi zivotnost min komfortu ale lepsi vlastnosti pro jezedeni

MO=pro Mergla, delsi zivotnost, vetsi orientaci na komfort behem jizdy

NO=myslim ze Porsche uplne zivotnost na pytel za to supersport :lol:

Rikal mii ze nejlip udelam kdyz koupim bez oznaceni ale myslim ze pro tebe MO ude ok, ale opravdu bych se tech hankooku nebal, i kvuli tomu ze SC3 je nic moc :blink:

Odkaz ke komentáři

No pro ty Hankooky jsem rozhodnutej, už cca tři lidi co tomu rozumí mi řekli, že je to fakt perfektní guma, co se v klidu vyrovná Conti atd. Hledám spíš náhradní variantu, jelikož zatím ty Hankooky nejsou. Psal jsem i do BMW kvúli rozdílnýmu rychlostnímu indexu a tady je odpověď:

Zdravím Vás pane Sojko,

v první řadě je třeba postupovat podle štítku na B-sloupku, tam jsou vypsány rozměry pneu.

Pokud jde o konkrétní produkty, potom je, a to zvláště podotýkám u vozu X-Drive+M-Pack, určitě dobré se obrátit osobně na naše kolegy z prodeje dílů.

Jde o to, že jen některé pneu jsou opravdu vhodné a odzkoušené výrobcem, většinu z nich ale v přesné specifikaci mimo síť BMW těžko seženete.

Systém pohonu X-Drive a systém DTC/DSC je aktivní a jakékoliv odchylky v dezénu, či kombinaci se podepisují na chování systému stabilizace jízdy a hlavně životnosti systému pohonu.

Z naší nabídky mohu načrtnout toto:

225/45 – 17 91W pro př.nápravu nebo všechna čtyři kola (dle šířky ráfku zadních kol ne vždy!)

Bridgestone Potenza nebo Ecopia

Conti Sp.Contact 2

Conti Sp.Contact 3

Dunlop SP-Sport 01

Pirelli P-Zero

Pirelli P7 Cinturato – s těmito není úplně 100% spokojenost…

Pro z.nápravu

255/40 – 17 94W

Bridgestone Potenza

Conti Sp.Contact 2

Pirelli P-Zero

S přátelským pozdravem,

Brezinský

No nevím co si o tom myslet, asi to, že mi chtěj prodat gumy za nehorázný peníze

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ach jo, už jsem z toho jelen. Dneska mi majitel místního pneuservisu docela doporučoval Falken FK-453. Tak nevím. Prý to tu lidi hodně berou a spokojenost. Nemáte někdo zkušenost? Jsem rozhodnutej pro Hankook, ale nejsou ještě skladem, tak hledám náhradní řešení....I na D forech jsou s Falkenama hodně spokojení. Ale zdají se mi až podezřele levný, sada by vyšla na nějakých 10500 Kč

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...