Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Jardo ja to ani tak neporovnaval. Jsou to 2 naprosto odlisny auta. Ta Audina je neskutecnej parnik, nadherny auto, ale jsem na ni jeste trochu mladej:-)

Jardo ja to ani tak neporovnaval. Jsou to 2 naprosto odlisny auta. Ta Audina je neskutecnej parnik, nadherny auto, ale jsem na ni jeste trochu mladej:-)

Odkaz ke komentáři

Mně se právě zadní lampy na E90ce před faceliftem moc nelíbí. Tyhle jsou origo BMW a v Německu na Ebay se dají sehnat za 175 Euro fungl nový :palec: Myslím, že k mojí barvě budou skvěle sedět. Dělají se i LEDkový, ale nejsou origo BMW a neoriginální věci mi na auto nesmějí

Odkaz ke komentáři

Presne tak Jardo. Taky to tu mam kvuli tomuhle moc rad. Proto je to jediny forum, kam chodim a bavim se tu s lidma. A i kdyz nemam Octavii. Treba VW nebo BMW forum je o necem jinem. Tam se chodim jen koukat , ale s nikym si tam moc nepokecam.

Honzo, mockrat diky, v sobotu dorazim z dovoleny a cinknu ti, abysme se domluvili. Diky

Odkaz ke komentáři

Jiříku, světla už jsou v "našem" držení :pivo: Ozvu se Ti v neděli odpoledne - ještě přesně nevím v kolik budu vyjíždět z Wolfsburgu a cestou do Prahy se musím ještě 2x někde stavit (něco z auta vyhodit a v Děčíně ještě něco naložit). Tak Ti pak zavolám já až budu vědět konkrétnější čas.

A jinak si v klidu a pohodě užívej dovolenou! :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky. TTéčko taky krásný vozítko teď na léto.

Jinak auto jsem dnes ráno odvezl Coufalovi na rozleštění. Zítra večer by mělo být hotovo, asi dneska nedospím, jsem zvědavej na výsledek. A letní kola už jsou připravený. A taky zadní Blackline lampy už doma čekají na montáž

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...