Jump to content

potkané rozvody ?

TheSkytec

Recommended Posts

Zdravím,

doufám že nezakládám to co už tu je ale už tady v tom chaosu nejde najít to co člověk hledá :(

Chci se zeptat....Mám octavii r.v.99 1.9TDI 66kw a pár dní zpátky jsem jel po dálnici z Ostravy na Prahu všechno v pohode až do té doby než jsem zastavil na krátkou pauzu.Jakmile jsem snížil rychlost a zajel na parkoviště na benzínku tak jsem zaslech prasklý plast jak šoupá o řemen na rozvodech asi se povolila napínací kladka a dojel jsem.

Motor ještě asi třikrát točil,ale už nechytil a pak už vubec nic jen cvakal startér.Mechanik říká,že to ještě možná půjde zachránit rád bych na to slyšel vaše názory to za 1.

a

2.kdyby už byl motor v tahu dá se vyměnit za silnější 81kw verzi aniž bych musel něco zapisovat do TP slyšel jsem že jsou konstrukčně stejné až na lopatky na turbu a větší vstřiky nebude problém na technické ?Slyšel jsem taky že se to dělá tak že se jemně zabrousí číslo a kod motoru aby nešel jasně přečíst a pak už nikdo nedokáže co to je za verzi mužete mi poradit?

Díky moc.

ahoj není to potkaný když mě odtáhli tak mi řekli to samý i z touhle cenou.ale nenechal jsem se ojebat v Praze mám šikovnýho mechanika a ten to dal za dva dny dohromady a auto jezdí ještě líp než jezdilo ! jestli se vám stane neco podobnýho tak dejte vědět v servisech tohle zkoušej a plno motorů se vyměnuje uplne zbytecne a pak si ten vas jeste prodaj tak to je

• 9 years later...

😔

V 14. 10. 2012 at 18:25, TheSkytec napsal:

ahoj není to potkaný když mě odtáhli tak mi řekli to samý i z touhle cenou.ale nenechal jsem se ojebat v Praze mám šikovnýho mechanika a ten to dal za dva dny dohromady a auto jezdí ještě líp než jezdilo ! jestli se vám stane neco podobnýho tak dejte vědět v servisech tohle zkoušej a plno motorů se vyměnuje uplne zbytecne a pak si ten vas jeste prodaj tak to je

Ahoj tak mě se stalo včera jel sem asi 80 km a zrazu slabý výkon stočil jsem ke krajnici a vypnul motor...pak už nenaskočil ale startér se točí a motor sem tam jakoby cukne...jo a v nádobce pro chladivo se držela směs až skoro pri víku..až když mě odtáhli tak spadla mezi min-max