libor.kratas Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 dej to dolu Maroši vypada to líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Já tam mám jen nápis Octavia bez označení motorizace a líbí se mi to, proč to úplně dávat pryč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Protože tak jak se tobě líbí nápis Octavia, tak se jinému líbí, když to tam prostě není, nic víc, nic míň :) Osobně mi označení vzadu taky nevadí/líbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Zdenal dikec. Ja prave zvazuju ale zatim se mi to vic libi s . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Marosi ja bych nechal jen Octavia a motorizaci dal pryc. Muj nazor. Jinak dvojita podlaha je pekna ;) Povedla se ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Zítra se připravuje málá změna :o ,samo že k lepšímu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 jaka jaka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 vcera mi to padlo do oka B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Mě dnes padlo do oka něco jiného :o :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Mě taky, asi tam mám nějaký bordel, ale na té foto nějak nic nevidím. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Protože to není ještě hotovo :o tak sem něco musel dát :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Vcera probehla konzervace laku od mistra Stepana. Tak snad budu mit nejaky rok klid :D Diky Stepo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Já byl u toho :o bylo vidět že to Štěpán umí .Toto je foceno při čištění laku,na finální dodělávku se zavřel Stepo do garáže :o a já potom jel domů.Jsem zvědav na konečnou podobu a asi budu uvažovat. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Juuu ta se krasne leskne ;) Ja chci taky a klidne obe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 je to krasne leskle zatim ale tim cistenim vylezly veci ktere nebyly pred tim videt :lool: Spis by to chtelo ten lak trosku obrusit a pak nechat osetrit tim cermaicem .To by byla asi lepsi pecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 jo na cerne to vyleze a jde to videt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 A cim sa konzervoval ten lak? Mas nejaky specialny pripravok? Leskne sa to jak psie gule :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 ja to nedelal. Delal mi to Stepan a je to osetreno ceramicem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 dalsi priprava na zimu je za mnou. a jeste jedna zrcadlova :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Vždycky když je auto takhle krásně čistý, tak je mi líto ho vytáhnout z garáže (pokud je hnusně a nutně ho nepotřebuju, tak ho radši nechám schovaný) :) Co všechno se vlastně s lakem dělalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 4, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 pěkněěěě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) Jakou keramiku Štěpán použil? A jaký vosk na to šel a kolik vrstev? Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) To se uz musis ptat jeho. Vosk zaden,je na tom jen ta Keramika. CERAMIC je nový způsob dlouhodobé ochrany laků vozidel. Je to keramický nanopovlak který na laku perfektně a dlouhodobě odolává všem povětrnostním vlivům a velmi zjednodušuje údržbu Vašeho vozu po velmi dlouhou dobu a to na 2 ROKY! výhody povlaku CERAMIC: -velmi jednoduchá údržba -je hydrofobní (samočistící efekt) -zvýšení tvrdosti laku o 50% -je antistatický -překrývá drobné škrábance -zvýrazní barvu a lesk laku -je odolný vůči muškám -CERAMIC lze aplikovat na folie a také matné laky -finnační úspora: u pravidelně voskem ošetřovaných vozidel ušetříte za čtyři cykly běžného voskování (pastování) služba ceramic obsahuje: -čištění karoserie, dveřních rámů, kol a podběhů -čištění laku od náletové rzi, průmyslového spadu a jiných běžně nevyčistitelných nečistot -příprava povrchu laku pro aplikaci nanopovlaku CERAMIC -aplikace nanopovlaku CERAMIC -ošetření a impregnace všech vnějších plastových dílů -čištění skel vozu -ošetření kol a pneumatik časová náročnost je 6-7hodin Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Kurnik toho je,a za ty peníze to stálo :palec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Ty brďo, parádní výsledek. Pošli SZ co to stálo a jak dlouho to Štěpán dělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 vzdyt pise 6-7 hodin ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 (upraveno) Jakou keramiku Štěpán použil? A jaký vosk na to šel a kolik vrstev? na produkt ceramic zádný vosk, jde o zachování hydrofobních vlastností. Upraveno Listopad 25, 2012 uživatelem štěpán 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Proc nejsou umyty rafky a pritom osetreny pneu? Pujdou poklice? I tak by to ale zaslouzilo umyt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Rafky byly kupovane narychlo a jsou rezave,takze by to byla zbytecna prace. Pneu Stepan trosku osetril ale ja ho zastavil. Cistil letnaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.