Přejít na obsah

Ikonka airbagu svítí

Fucajs

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám problém s ikonkou, která mi signalizuje nějakou chybu s airbagem (žlutá ikonka mezi tachometrem a otáčkoměrem - viz obrázek).

I když mi tuto chybu v servise přes počítač smazali, tak cca po 1 měsíci se mi tam objevila zase.

Nevíte někdo čím to může být? Nějaký snímač, nebo špatný bag? Popř. kde seženu nový snímač?

Děkuji :)post-20704-0-90951400-1350383111_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O Prt Sc zamozřejmně vím, ale bylo to přes kolegův PC, tak tohle bylo nejrychlejší :)...

Jedná se tedy o airbag ve volantu, nebo v sedačce?

A jak zkontroluji kabeláž a konektory? Jsem amater v autech, tak sorry za blby otazky.

(Hledal jsem tedy ještě pojistku na airbagy, ale nikde ve schematech neni... S čím to má společnou pojistku?)

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zdravím Vás, mám vůz OI r.v. 97 1,6 55kw, při dnešní jízdě se mi rozsvítila červená kontrolka airbagu.

Vag píše - 00589 - Airbag Igniter 1: Passenger Side (N131), 32-00 - Resistance too High, Readiness: N/A

Sundal jsem kastlík a odpojil jsem konektor, předepnul kontakty a připojil, po smazání chyby se hned objeví znova.
Nevíte co by mohlo být příčinou? Omlouvám se jestli už nějaké vlákno existuje, jsem tu nový a moc se zatím neorientuji na fóru :-)
Díky
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...