Přejít na obsah

elektronika zlobi

xshreck

Doporučené příspěvky

tyden zpatky mi zacalo znicehonic svitit zadni leve ovladani oken. prostte dojdu k zamcenemu autu a slabe mi sviti dioda. dneska jsem si vsiml, ze to zacala delat i prava dioda ovladani u spolujezdce. Tady mi nefunguje ani tlacitko ovladani (vzadu slo, nez jsem ho zk***).

pokud prendam tlacitka z jinych dveri, vse je ok.

ted otazka. cim to muze byt zpusobene? mam prepajene zelene diody za bile. delal jsem to poctive, s pajenim nejakou zkusenost mam....

navic mi zlobi i vnitrni osvetleni, coz take nevim co s tim. mam tu na to vedle tema, ale bez odpovedi ( vypadava nepravidelne veskere osvetleni interieru)

take mi zacal obcas blikat immobilizer, coz musim vytahnout klicek a znova ho dat, aby se nacetl.

vag mi na zadni leve dvere neukazal zadnou chybu, na prave predni jsem mel chybu zkrat + na kostru. pak mam spatny spinac osvetleni nebo vedeni, zkontrolovat a nefunkcni vyhrev leveho zrdcatka.

vsechny chyby jsou vlastne z komfortky. nemuze ta za vsechny tyto chyby? dneska jsem se bavil s jednim servisakem - ze pry delal auto se zapeklyma vsema ovladanima apod, protoze to spatna komf. znicila. Muze to byt i muj pripad? budu to resit s nim pristi tyden, ale pokud by mel nekdo nejaky tip co s tim ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...