Přejít na obsah

Přední světlo - uložení motoru naklápění

Johny_F

Doporučené příspěvky

Potřebuju poradit. Nechodilo mi naklápění na levém předním světle, rozebral jsem to a zjistil, že problém není v samotném motorku, ale v místě, kde ta bílá tyčka tlačí na parabolu aby ji naklonila. Je tam takový výstupek, do kterého tlačí a ten je ulomenej. Zkusil jsem to tam přilepit dvousložkovým lepidlem, což mi přišlo jako nejlepší volba, ale obávám se, že vybrace to nenechají dlouho na svém místě.

Moje otázka je, už jste to někdo opravovali??

Pokud ano jak? Vyměnit jen tu parabolu asi nejde, aspoň jsem nepříšel na to jak to světlo víc demontovat...? Díky za typy!

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Potřebuju poradit. Nechodilo mi naklápění na levém předním světle, rozebral jsem to a zjistil, že problém není v samotném motorku, ale v místě, kde ta bílá tyčka tlačí na parabolu aby ji naklonila. Je tam takový výstupek, do kterého tlačí a ten je ulomenej. Zkusil jsem to tam přilepit dvousložkovým lepidlem, což mi přišlo jako nejlepší volba, ale obávám se, že vybrace to nenechají dlouho na svém místě.

Moje otázka je, už jste to někdo opravovali??

Pokud ano jak? Vyměnit jen tu parabolu asi nejde, aspoň jsem nepříšel na to jak to světlo víc demontovat...? Díky za typy!

Asi už si to pořešil sám, ale stejně ti můžu doporučit buď koupit světlo na vrakovišti nebo se světla dají samozřejmě rozebrat více. Někdo to tu dělal tak, že nahřál svetlo v oblasti kolem přeního průhlednýho krycího plastu a pak páčit. Ale asi lepší návod najdeš na: škodaOctavia.cz Jinak hodně zdaru :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...