Maxim Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Ahoj kluci, mám takový malý problém, když jsem si asi před týdnem přeblikával světla při jízdě v noci, tak mo začaly blikat xenony, oba najednou, ale po chvilce to přestalo. Včera se mi to stalo,ale při přepnutí na dálkové zhasly potkávačky a zůstaly svítit jen dálkové. Přitom když dám páčku kousek (asi milimetr zpatky tak se ppotkavacky roznou) při světelné houkačce svítí oboje jak má. Je na vině páčka (mám tempomat, takže s tempomatem? ) Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Obávám se, že v tomto případě pomůže pouze výměna. Podle popisu je páčka "vyběhaná" a jen vyčištění kontaktů asi nepomůže... Nevím jak myslíš "... při světelné houkačce svítí oboje jak má ...". Při světelné houkačce se rozsvítí pouze dálkové. Tedy pokud jsi měl zapnutá světla je logické, že se při houkačce rozsvítí i dálkové světlo. Při přepnutí na dálkové musí svítit trvale oboje světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 je to jak píšeš, při houkačce se přidají dálkové jak to má být, ale když pustím dálkové při normální jízdě, tak mi xenony zhasnou a rožnou se až když vypnu dálkové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.