tragi Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 po roku... 108 800km, už po výmene rozvodov, čerpadla posilň. riadenia, zadného skla (prasklo samo odseba), samozrejme pravidelná udržba (olej, filtre, ostatné kvapaliny) a športový vzduchový filter TENZO, imitácia carbon (fólia), červené podsvietenie nôh a sedadiel, svetlá zadné + smerovky nastriekané stmavňujúcim sprayom (ešte nie na foto) V blízkej budúcnosti: sportový výfuk, sportový podvozok (plánované zníženie cca o 5cm), nové brzdové kotúče s čelustami a niečo pre krásu http://carbonstyle.sk/Sticker-bomb-folia-bombing-bomba-folia/sticker-bomb-K-bomba-bombing 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tragi Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 7.10.2012 1. deň doma s kráskou r.v.: 1999, 1.6i SR, 74kW / 101 koní, naj. 85 532 km, výbava GLX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Vítej mezi námi. Pořídil jsi moc pěkný kousek, hlavně ty kilometry jsou super, tenhle motor ještě hodně vydrží. Přeju hodně zdaru při dalším vylepšování a ať tě octička nezlobí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Vítej mezi náma, octule vypadá pěkně, až na tu karbon folii na kapotě, ale každýmu se líbí něco jinýho ;) . Přeju ti ať ti slouží ještě mnoho km bez problémů a dělá jen samou radost PS: nad zadníma faceliftovýma světlama jsi nepřemýšlel? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tragi Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Vítej mezi náma, octule vypadá pěkně, až na tu karbon folii na kapotě, ale každýmu se líbí něco jinýho ;) . Přeju ti ať ti slouží ještě mnoho km bez problémů a dělá jen samou radost PS: nad zadníma faceliftovýma světlama jsi nepřemýšlel? ;) Dik moc, ale hej zo zaciatku ano, no potom sa mi zapacilo ten tmavy sprej na svetla, len esteš to nemam na foto... takze zatial svetla som nechal bokom ... a folia je kvoli tomu, ze sda mi zacal supat lak a vyzeralo to hnusne... ale folia sa mi celku lubi ... Vítej mezi námi. Pořídil jsi moc pěkný kousek, hlavně ty kilometry jsou super, tenhle motor ještě hodně vydrží. Přeju hodně zdaru při dalším vylepšování a ať tě octička nezlobí... no hej donesena z IT, po starom panovi uz na dôchodku a nemohol zo zdrav. dovoodu uz jazdit ... mal som stastie ze som na nu narazil .... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Máš ji moc krásnou, tak barva :-) mám taky takovou :-) , jen bych ihned vyměnil boční blinkry za kouřové. Je to tunning za 120 Kč, ale výsledek! To je přepych. Tyto oranžové, to je hrůza, kazí tak noblesní auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Pokud se ti začal loupat lak, tak to chápu , je to levnější řešení než kapotu znovu lakovat ;) a hoď i foto těch zatmavených světel, s touto barvou to může i u předface světel vypadat dobře ;) PS: ty kouřové (RS) boční blinkry by octě moc slušely, taky jsem místo těch oranžových dal ty kouřové a je to hned o 100% lepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 moc hezká a folie je super,taky ji máme ;) tak at slouží.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.