košin Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 čau lidi nedávno jsem si koupil Octávku 1,9tdi 99rok výroby, chtěl bych sundat tenhle plast http://picturepush.com/public/11271517 který je hnusně ypálený od slunka a přestříknout ho do černé, co vše musím sundat abych se k němu dostal ? bohhužel chytrou knížku jsem k autu nedostal dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 ovladač světel v poloze nula zamáčkneš dovnitř (tu otáčecí část), ve chvíli kdy je zamáčknuto otočíš celym ovladačem doprava a vysuneš ven. Odpojíš svorkovnici a na tom plastu zevnitř uvidíš pacičky, ty malym šroubovakem vykloníš ke středu a samo to vypadne.. snad je to srozumitelný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Předpokládám, že ti jde o ten s přepínačem světel... 1. odšroubovat spodní kryt (mřížku) nad nohama a vysunout; 2. oddělat kryt pojistek; 3. vytáhnout a odpojit přepínač světel, vytáhnout kryt včetně ovládání náklonu světel (nacvaknutý plast), vyšroubovat šroub; 4. odšroubovat všechny šrouby u pojistkového panelu (malé a větší thorxy); 5. demontovat diagnostickou zásuvku. Jde to všechno v pohodě. Poprvé jsem to dělat instinktivně. Když nebudeš moc hr zjistíš kde všude to drží... Stáhni si Dílenskou příručku a budeš mít klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2012 Radku díky moc, už to mám na půdě stříklé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.