Roubic Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 mám dotaz jedná se o octavia fl rv 2011 byla to vybava ta edition cz docela ve výbavě ale neměla světelný senzor dá se tam nějak tohle udělat aniž bych musel klikat dalkovýma ? jdem mi o to zamknu rozvítí na požadovanej čas odemknu a rozvítí se znova ? našel jsem nějaký téma ale nic o bych pochopil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Svetelný a dažďový senzor sa dá dorobiť, potom ti to bude fungovať už správne resp automaticky - impulz na rozsvietenie svetiel či už pri odomknutí alebo zamykaní dá senzor podľa toho, či je alebo nie je tma. Benz senzoru funguje len coming home pri zamknutí auta, a to prebliknutím diaľkovými pred vystúpením z auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roubic Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Svetelný a dažďový senzor sa dá dorobiť, potom ti to bude fungovať už správne resp automaticky - impulz na rozsvietenie svetiel či už pri odomknutí alebo zamykaní dá senzor podľa toho, či je alebo nie je tma. Benz senzoru funguje len coming home pri zamknutí auta, a to prebliknutím diaľkovými pred vystúpením z auta... takže všechno špatně :/ jde o to že to auto je v záruce a nemůže se tam něco jen tak dodělávat :/ stačí že sem se sral s corner :D no nevadí děkuju za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Aj ked je v zaruke, tak dorabat sa tam da vselico ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roubic Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Aj ked je v zaruke, tak dorabat sa tam da vselico ;) ale jaká je cena v autorizáku ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 ve většině autorizáků to neumí a když, tak je to solidní prasečina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Asi tak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Ahoj, jak je to s manuálním zapnutím CH? Vypnu motor a než vystoupím z vozu tak jen probliknu dálkovými světly (světelná houkačka) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Jj presne staci ked tuknes do packy na dalkovy a okamzite se rozsviti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Nie okamzite, ale az po otvoreni vodicovych dveri :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 A ťuknu směrem od sebe jako rozsvítit dálková světla nebo k sobě jako houkačku světelnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 K sebe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 a samozrejme to musí byť správne nakódované.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Keyba Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Vyrabel jsem si multifunkcni rele ktere se chova podobne jako CH a LH. Napojene je jen na predni LED svetla, senzor jsem tam nakonec ani nedaval. Doba svitu je nastavitelna, spotreba minimalni a vypada to efektne :) Aktivace sviceni CH zacina pri vypnuti svetel (denni mi zustavaji svitit jeste 50s po zhasnuti). Kdyz jedu jen s dennima, sviti pak asi polovicni cas... Jen jeste resim kam napojit LH... Potrebuju signal (kratky +12V) pro aktivaci toho rele. Napada me jedine vzit to z napajeni motorku pro odemykani dveri.. Nevite nekdo ktery je to konektor a pin na dverove jednotce? Nebo kde bych nasel takovy signal? Diiiky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.