Přejít na obsah

Miss litá kola

zabiak

Doporučené příspěvky

Loni mi to dělalo taky, nad 120 se volant rozklepal. Zkoušel jsem to nechat převážit ale to nepomohlo. Pak jsem kola sundaval doma a když jsem je znovu nasadil tak to přestalo. Myslím že to je tím jak v servise ty kola utahujou pneumatickým šroubovákem, ručně to je asi lepší, jinak si to nedokážu vysvětlit

Odkaz ke komentáři

koleso su vyvazene 3x pneu su barumky nove aj disky su nove ,tento rok som si to sam zatahal ,aj kruzky su tam :-( nemoze to by tim ze je to ET32? kamarat ma ET35 a to vpohode .robil mi to uz minuly rok ked som si ich prvy krat dal na auto a vsetko bol new aj vyvazene .

PS:pojdem teda si este raz vyvazit koleso a hned si dam spravit aj kruzky a skusim to inac kruzky su 57.1mm???

na kruzky mam ze ring Z1359 60.1/57.1-asi ze disky maju stredovu dieru 60.1 a +kruzky sa to meni na 57.1.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Jelikož budu musit na léto koupit pneumatiky, přemýšlím, že byh koupil i kola.

Chtěl bych nejlíp 18" líbí se mě nejvíc tyhle

mam-10black-big.jpg

Akorát u Octavie se to zobrazuje pouze když zadám upravy blatníků nevadí co tím myslí?

ET to má jako ostaní 35.

Nebo tohle taky není špatné:

mam-rs2black-big.jpg

Odkaz ke komentáři

Fakt jo to by bylo super. Trošku se tedy bojím, aby se na tom dalo jezdit. :lool:

V létě chystám Chorvatsko ve 4lidech naložený.

Nejsem si jistý tou velikostí, ale zase se bojím, že když koupím 17tak pak budu litovat že jsou malé.

Tohle taky není špatné:

http://alu-kola.elektrony.cz/images/elektrony/platin-p61blacks-big.jpg

Ale nejvíc se mi líbí ty prví, mě se líbí, když jsou takhle zahnuté do středu.

Nejradši bych koupil nějaké jeté, jenže je blbé to zapsání, doma bych se nebál, ale v zahraničí. No každopádně to chci pořešit přes zimu bo jsou teď levnější.

Odkaz ke komentáři

Kur*a, ty posledni jsou taky hodne slusny... Ale musel bys to hodit na zem, pak by to byla sakra pecka. :wub:

Hod mi do SZ odkaz, co je to za kola, kouknu, jestli je delaji v 19". :lool:

Jinak s tim upravovanim. To kolo se oproti 15" nezmeni, je porad stejne veliky, kdyz bys postavil 15" s gumou a 18" s gumou k sobe, tak bys videl, ze jsou na mm +/- stejny, to musi kvuli tachometru. A jestli nemas nejak rozbitej podvozek (praskly pera atd), tak se nic nestane.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím s Tebou,jsem taky pro ty první.Jak říkáš,paprsky s rádiusem se mi taky líbí víc.

To jak píše Houmik je pravda,ale jen z části.Se zvětšováním ráfku co do průměru jde v ruku v ruce i zvětšování ráfku do šíře a tam může nastat problém.Nikde nepíšeš,jak jsou široké a jestli budeš snižovat.Pokud to bude šíře 8" myslím,že to bude při ET 35 bez problému,při šíři 8,5" by to mohlo vzadu lehce škrtat,ale jen o plast a ten během chvilky upravíš.

Ty poslední mi nic neříkají,je to design 15-20 let starý.

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři

Jsou to 8x18 ET35. Tak snad v pohodě, právě jednou za rok jedu někam na hory nebo k moři naloženej tak nerad bych dřel. :lool: Právě když to má ten radius tak to ty kola ještě opticky zvětšuje. :palec:

mam-10hyper-big.jpg

Další možnost je ve stříbrné, ale zase si myslím, že mám černou střechu tak to bude lépe ladit černostříbrné kola.

Asi jsem se blbě podíval, ale už to u nich nepíše úpravy blatníků. :rolleyes:

Jinak ty poslední souhlas to jsou takové retro, ale na sníženém autě by to vypadalo pěkně. Ale snižovat se asi nechystám :lool:

Ještě tedy nejsem na 100% rozhodnutý jestli vůbec budu kupovat kola, ale pneumatiky už mám jen na dojetí 3,5mm a 4mm takže musím koupit na léto, a cenově ty pneumatiky jsou celkem stejně drahé, no a když prodám tyhle kola tak si tak 7tisíc přihodím a mám nové 18ky. Takže do toho asi pudu. :lool: No musím to koupit teď v zimě bo jsou levnější. A kola prodám na jaře, kdy budou zase ceny kol nahoře. :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...