Přejít na obsah

Miss litá kola

zabiak

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Tyhle kola bys musel vzit minimalne v 18", aby to vypadalo pekne. Opticky strasne zmensuji. Videl jsem je na vlastni oci, myslim, ze rozmer byl tenkrat 16", a teda fakt prtavy kolecka na pohled. Na druhou stranu, lakovany Spidery do cerny uz ma dneska taky kde kdo. :P

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Ja budu mluvit za sebe, jak to vidim ja.

Styl je dost podobny, oboje bude tomu autu sluset. Nekoukal jsem na cenu tech druhych kol, ale pocitam, ze budou o neco levnejsi. Ale... Pokud mas penize a je ti to "jedno", tak bych sel do tech OZ. Pro me to jsou proste Kola, kdo tomu rozumi, tak znacku oceni, i kdyz chapu, ze o to vetsinou nejde. Jen se pozastavim nad tim ET. Mne prijde strasne veliky. Kdyz jsem si kupoval kola ja, tak jsem volil prave ET 35, aby byly pekne s blatnikem, ale nelezly ven, proste tak akorat. Ale tech 47 mi prijde zbytecne zalezly. :palec:

Odkaz ke komentáři

No ja prave nemam s OII zadnou zkusenost, ale kdyz jde 35 na OI... :palec: Strejc si ted objednal na OII 17" alu a ET 35, normalne je na to TUV, tak si myslim, ze by to nemel byt nejaky problem. Ja mam taky strach, ze uz mi to bude delat letos bordel s podbehem, ale uvidim. ;)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...