Přejít na obsah

Autorizované servisy

8 hlasů

1. 1. Opravy

• Autorizovaný servis
      0
    • Sám
      3
    • Známý
      2
    • Neautorizovaný servis
      3
    • Jak co a jak kdy
      4

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Zdarec lidi, tak jsem dnes byl v autorizovaneé servisu a docela jsem byl zklamán. Byl jsem tam kvuli převzutí pneu a včera jsem se tam objednával a zjišťoval si cenu. Včera mi zdělili cenu 250Kč bez vyvážení(kvůli ceně za závaží). Objednanej jsem byl na 15:30. Auto jsem předal technikovi v 15:20 a čekal jsem. Po 2 hodinách čekání jsem se konečně dočkal a k potěšení mému :) mi konečně vrátili mé auto a to i s fakturou na které byla částka 685Kč :blink: :blink: :blink: No tak jsem se zeptal proč tolik a sdělil jim že mi včera bylo řečeno podstatně míň. Dozvěděl jsem se že cena 250Kč není za převzutí pneu ale pouze za výměnu kol. Dobrý řekl jsem si fajn autorizovaný servis neřeším. Škoda jen že ceně neodpovídá kvalita služeb. Kola jsou přefouklá a ještě pořádně nevím co mě čeká až to uvidím zítra za světla. Nedivil bych se kdyby pneu byly obráceně a poklice byly rozmlácený. To jest moje zkušenost s AS. A co vy jak jste na tom s AS??

Odkaz ke komentáři

250 za výměnu kol je normální cena. Přezutí pneu s vyvážením je věc druhá a špatná komunikace věc třetí no.. Nemám s tím příliš zkušeností ale myslím, že až tak moc tě neodrbali ale s tím, že za nejspíše stejnou cenu by to jinde měli do půl hodinky hotové. Spíš kvůli tomu čekání bych se tam už nevracel a ostatní odrazoval.

Osobně se autorizovaným servisům vyhýbám. Už jen proto, že jsem se setkal třeba s tím, že na blbou svíčku měli marži 200% :prcprc: Zvláště u těchto 14 let starých dam mám za to, že servis odrbávají a když se něco stane tak to není v záruce či se u takhle starého auta špatně dohledává, že chyba je skutečně v tom co bylo opravovaného. Zisk mají jistý z pravidelek u nových či firemních aut, tak no stress, že se u jednotlivce na přezutí čeká 2 hodiny :wacko:

Je to škoda pro Škodu :huh:

Edit: A ještě jedna zkušenost - byl jsem tam pro zapalovací kabely (vysokonapěťové kabely ke svíčkám) a paní neměla tušení co chci a jak to vypadá - ptala se svého kolegy u pc, ten se také tvářil co to říkám za sprosté slovo a začal mohutně hledat v etce. Když paní začala přerovnávat krabice v regálu co by to mohlo být tak jsem zahlédl krabici jež mi byla povědomá když jsem se na ně díval na netu, tak naštěstí jsem si je takto "sám našel v jejich skladě" a to si paní nebyla jistá zda je to na tu moji, musel jsem ji tedy ještě přesvědčovat, že to má na etiketě můj obsah a výkon, že to jsou určitě ony..

Tito dva zaměstnanci neměli ani nejmenší technické znalosti (Kolik vede kabelů ke svíčkám, že neví o co jde?) a ani nevěděli co vlastně mají na prodejně. Mám auto sotva pár měsíců a přijde mi, že o motorech vím podstatně více než obsluha AS. Pravda, nejsou to mechanici, "jen" prodavači ale pokud něco prodávám tak o tom musím mít alespoň elementární znalosti..

Jde o jeden konkrétní AS ale co slýchávám, tak je to všude obdobné. Bohužel jsem z malého městečka a z netu bych za malé objednávky vždy platil poštovné, tak občas musím v tomto AS absolvovat návštěvu <_<

Odkaz ke komentáři

No mě ta cena ani tak nenasrala prostě chyba v komunikaci dost mě sralo to že to dělali 2 hodiny. U kámoše jsem to měl za půl hoďky komplet a to nejsem žádnej automechanik ale jen samouk. Zvláštní na tom je že když mi je převzouvali v jiným AS tak si za to řekli 500,- a to bez známosti :) jinak s omezeným personálem jsou v AS ti nejlepší. Stalo se mi že jsem si šel koupit nový čidlo teploty a přímo jsem tomu pánovi i řekl číslo dílu(vyhrabané z etky) bohužel pán ani nevěděl co je to etka takže ho nenašel a měl jsem smolík.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak nové poznatky :)" Máte v háji škrtící klapku.Nová stojí 8800Kč ale můžeme vám ji slevit na cca 6500Kč." Na www.skoda-dily.cz stojí nová klapka (prvovýroba) 4800Kč a replika 2800Kč .Takže když si vezmem kolem a kolem beztak by mi tam dali repliku a naúčtovali by mi origo :)tak jsemm jim oznámil že ji díl dodám objednal jsem si origo prvovýrobu :).Bože jak si může dát authorizovanej servis kterej má beztak ty díly ještě levnější účtovat 4litry jen za to že to objednaj.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...