Přejít na obsah

Dodělání ACC?

Doporučené příspěvky

žádná produkční OII neměla ACC, bylo pár kusu ve vývoji, ale to byly hybridy OII x OIII, zkoušela se v nich technologie. OIII bude mít nejspíš možnost doobjednat držení jízdního pruhu a ACC.

Jinak OII FL od MR10 je po SW stránce připravena na ACC a line assist. (určité motorizace)

U GVI dokonce do oficiálních schémat uteklo schéma ACC, kde čočka byla součástí vnitřního zrcátka.

Dodělání automatického parkovacího asistenta PLA je realizovatelné od MR10, pokud vozidlo má maxidot, HHC, zbytek je snadno dodělatelný

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Tak Line Assist mam dorobeny a aj celkom dobre funguje. Mam O2FL MR2010. Zatial mam kameru len provizorne uchytenu :) ale ide. Jedna vec ma trapi: na budikoch mi neukazuje stav Lane Assist. Na Maxidote si mozem funkciu zapnut/vypnut ale kontrolka sa mi nerozsvieti:( Teraz sa chystam na dorabku parkovacieho asistenta 2. generacie (kolme aj pozdlzne parkovanie).

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Tak Line Assist mam dorobeny a aj celkom dobre funguje. Mam O2FL MR2010. Zatial mam kameru len provizorne uchytenu smile.gif ale ide. Jedna vec ma trapi: na budikoch mi neukazuje stav Lane Assist. Na Maxidote si mozem funkciu zapnut/vypnut ale kontrolka sa mi nerozsvieti:( Teraz sa chystam na dorabku parkovacieho asistenta 2. generacie (kolme aj pozdlzne parkovanie).

Cabko, pokročil jsi s tou aktivací kontrolky lane assist, nebo Ti to stále funguje jen bez kontrolek? Díky předem za info.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...