Přejít na obsah

Drnčení z kufrových dveří!

Doporučené příspěvky

Ha-ha. Ja ten problem se snazil vyresit dva roky a pak jsem uz nemnel nervy a pod ten plastovy dil - oblozeni kufru narval ten tlumici material co jsem htel dat do dveri - ono to tezko potom jde dat zpet ten plast ale to drnceni uz neni sliset. Hystam se az budu mit vic casu a pak to predelat a nejak izolovat ten pleh. Jinak ono to nejvic drnci prave ten plast - nejsou moc sliset plehy. A hlavne na strednim dilu a pod zadnim sklem - tam to dela nejvetsi kraval. Ja jenom tak pro test sundal ten plast uplne a pak se poradne rozjel po meste, pres diry, zpomalovace a byl pokoj, take ani woofer na max nedokazal rozdrncet nic v kufru takze jsem zjistil ze to u mne dela ten plast.

A pro SPZ-tku mam vinikajici reseni - sundat jakej koliv drzak SPZ-ky a prilepit ji dvoustranou samolepici paskou - to fak pomaha - neni nic sliset a take pri zavirani kufru je naprostej klid. Ja pouzil 3M lepici pasku a mam pokoj.

Odkaz ke komentáři

Oblepeni toho plastu po obvodu moc nepomuze, ono tam drnci cele, chtelo by to neco nalepit na ten plast aby ho to zpevnilo a pak ho oblepit po obvodu. A nebylo by to spatne izolovat aj ten pleh ale on ze vseho nejmin kravalu dela. Zkus tam mezi plehem a plastem narvat tu akustickou penu - uricte to pomuze. Jak jsem rek ja tam narval ten material co se pouzival v skodovkah a ladah pod koberec, dalo to prace nez jsem ten plast zase dal spatky - ono je totiz moc tluste a pak ten plast nesedl perfektne ale ted mam tiho co se tice drnceni kufru. Ten se musim pohrat s plastamy vzadu (oblozeni dveri, C sloupek, nosic zadniho plata pravy a sedacky na prave strane) - snad uz mudu myt pokoj.

P.S. Nevy negdo jak sundat zadni leve (nebo prave) oblozeni dveri? Odpovede muzete davat nekam do sekce "Interier" pokud je tam nejake tema.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem prilepil SPZku na oboustranku, drzi jak krava.. tak snad nespadne...

Vnitrni plast jsem podlepil 4 mm molitanovou penou, ktera z druhy strany mela lepeni.. takze prace byla super... Nasel jsem to v OBI asi za 79,-

Drnceni se asi tak o 30% zlepsilo ale i tak me to stale sere.. :)

Objednavam DYNAMAT... :palec:

BTW: zamek mi taky prijde ze drnci, ale s tiim se neda nic delat a zadni sterac nemam, to je peknej hnus..

Upraveno uživatelem konwas design
Odkaz ke komentáři

Jo dost mě štve že jsem vzal vibraflex je fakt těžkej jako blázen dával jsem všechny pláty do regálu a málem sem hodil záda :palec: byly jako živý :) Víte co jsem taky viděl ;) V podběhách koberce :smich: nejsou slyšet přilétajcí kamínky, ale zase když pak přijedeš a stojíš a pršelo tak ti z těch koberců kape voda. A ty 4 pásy koberců skoro nic nevážej. Možná se do toho na jaře pustim. Inspirovala mě takhle RSová Octávka Pepeho.RS :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...