Přejít na obsah

Drnčení z kufrových dveří!

Doporučené příspěvky

Tak už to mám za sebou.. Celý jsem si to vzal domů do tepla, použil přítelkyně fenu a pořádnej nůž...

Díky fénu se to hezky prohýbalo a zároveň se i diky teplotě hned přilepil... Celkově mi to trvalo i s odmaštěním asi tak 2 hodiny

BTW: Nechtěl jsem fén přehřát, tak jsem musel na něj pomaleji

Jinak drnčení asi tak z 80% přestalo! Přijde mi, že zbytek dělá podlaha a zámek ve dveřích...

NAPROSTÁ SPOKOJENOST - MOHU JEN DOPORUČIT

post-614-1255504377_thumb.jpg

post-614-1255504382_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
j... ještě udělat podlahu v kufru, případně podběhy a zámek zkusit dotáhnout,ale mám dojem že s tím nic neuděláš...

No to neudělám, to už by byla příliš drahá záležitost.. jinak ten vibraflex jsem zapomnel zvazit, ale rekl bych ze to co tam slo, tak ma cca 3 kg...

Dverim se uz moc nahoru nechce, takže je zapotřebí je dotáhnout až do konce! :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

No ja som do 5tych dveri napchal (ako docasne riesenie = budem to urcite tlmit asi vibraflex), penu zo stareho gauča ;) (velky plat 200x100x15 cm), a do tej zakryvacej umeliny (co si tlmil vybraflexom) som dal 2platy Akustickej peny (ANS) co mi ostali ked som tlmil predne dvere..... ale vravim docasne riesenie, kym nezonenem tlmiaci material za rozumnu cenu....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...