zabiak Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Jaký hodnocení? PageRank? To máš 3/10 to je normální. Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Klikej jinak steak nebude :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 nene myslel jsem efektivni CPM u googlu, bezne bylo dejme tomu 0.4 Eur a jedko je to na pulce a rapidne se zmensily denni vydelky pri zvysujicim se poctu zobrazeni... zvlastni, ale z niceho nic pred tydnem Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 kliknul jsem 3x dokonce i na renault a to uz chtelo zapreni Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 kdyz bude klikat na renault tak mi pomuzes dvojmo :D ne chtelo by to aby kazdy (vcetne me, ale moje IPcka jsou monitorovany) kliknul deje tomu jednou za vda dny na to, ono to pak vylitne a ja to usporim na sraz a bude za to vic veci zadaco pro vas, jako ceny, nebudeme muset zvysovat vstupny apod. :D Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Záleží co ti tam posílají za reklamu no. Když není zajímavá tak lidi neklikaj, a nebo když je za ní málo peněz.... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 no jasny ale jak rikam ty veci mi prijdou porad stejny ale ze to padlo na pulku je vopravdu divny. no nic uvidime, bohuzel v dnesni dobe se inzerce nehrne, takze injekce pro sraz nic moc letos Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Mimochodem teď google rozdává ty poukazy na 1000Kč zdarma na reklamu, takže je možné že je pak za tyhle reklamy méně. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 tak na Forda a tu ležící babu jsem i kliknul, .... :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 ten poukaz dorazil ale jaksi to neni tak jednoduchy vyuzit :) musis se samozrejme regnou a uz to po tobe chce kreditku a udaje coz sem se nasral rptoze sem se chtel regnout a pak pouzit voucher (coz sem nikde nenasel) a az pozdeji nabit ucet...takze sem se na to vysral Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 dulezity je na ty strance chvilku zustat, lezici baba me taky zaujala ale stranka uplne vo hovne vcetne funkcnosti apod. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 na tu reklamy nahore - Google :) kdyby kazdy jednou tydne kliknul pak byste ty steaky mely zadarmo na srazu Já klikám dvakrát týdně, takže chci taky 2 steaky Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 tak klikám už aj ja :) Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Musel jsem deaktivovat AdblockPlus na forum.octaviaclub.cz a uz muzu klikat taky :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tam mám pořád nejlevnejsipneu.cz a subaru :-/ ale včera sem kliknul 3x :) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak jsem navštívil Fábie na ŠH, oni ani nepotřebují novou verzi fóra, stačí pár rádoby moderátorů :) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1346337 Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 mam mesic volno, tak budu klikat jak o zivot :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak diky vasi vcerejsi aktivite to vyrostlo na dvojnasobek, cili na to co bylo pred prazdninami :) jen tak dal :( misicka - tak steak byl ilustrativni priklad, ale chci udelat nejaky darky na sraz OC pro vas v ramci tech 200 :( Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak jsem si dnes v prohlížeči vypl doplněk Adblock Plus, aby se mě zobrazovaly reklamy, a trochu je na podporu fóra proklíkám :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 uz je mi to jasny proc ma OC nulovy vydelky, vsichni si tu blokujou reklamy :) ja vam dam Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Klikam vic jak moje pani kdyz nejsem doma :) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 uz je mi to jasny proc ma OC nulovy vydelky, vsichni si tu blokujou reklamy :D ja vam dam :D :) njn, už jsem to napravil, OC jsou jediný stránky kde nemám blokovanou reklamu, jinak kdyby ta slečna z té reklamy byla za 99,- korun tak to by tady klikali všichni jak o život Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 taky sem si rikal minule se mi tamta zase valela po foru tak sem i ja kliknul a zvlastni stranka ale zeny dobry :) Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tez se snazim klikat... :) Ma cenu klikat treba 10x denne..? Nebo z jedne IP se nacte denne jen JEDNO kliknuti...? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 nejsem si uplne jistej, ale myslim ze kdyz se utvori skupinka co kazdy den klikne jednou tak to snad i bude stacit :) bezne za den mame treba 30 prokliku, mit tech 60 bylo by to pecka jde o to aby pak google ty proklliky nesmazal ze najednou tam pet lidi 50x za den klikne :D jinak velke diky vsem :D odmenim se vam upominkovymi predmety apod. nebudete litovat misovi asi ten steak teda od jardy dalsi moznost a to delam ja ze vsude doma a v praci sem nastavil OC jako domovskou a jak se nacte tak kliknu :D takze ja muzu 3x denne Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 (upraveno) tak na fóru i na homepage Octaviaclubu reklamy povoleny a budu příležitostně taky klikat :o Upraveno Únor 6, 2010 uživatelem Frigo Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Tak jsem začal taky klikat a alespoň jednou za den tam kliknu.Co bych neudělal pro náš Club Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 ....takze ja muzu 3x denne :P Takže vy můžete hned šéfe ? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky