p2p Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Kdyby to promazali, nic by tam nezustalo... Nic tam mazat nebudou tak blbej olin urco neni... Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 no to bude asi tým :lool: Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 To bych nedělal, byli bychom jako HOMEoni. I tihle lidé sem něco přitáhnou. To je fakt. Trochu se to rozkřikne a už to jede... :P Navíc by to mělo za následek to, že by psali akorát kraviny aby měli splněno. Tak kraviny někdy píšou i dost přispívající členové klubu. :P Ale to se dá řešit promazáním. Rozhodně to tady máme přehlednější a kvalitnější než ŠH. :lool: Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Teď rozesílají spamy! Upozornění na nový článek. To jsem si nikde nezatrhl, aby mě takhle otravovali. :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 dobry je ze ja tam mam dva ucty :P vittorio - tam mi neprislo o zmene fora, novych pravidlech apod. nic - cili jsem jasne ve skupine banned ktery nic neposilaji test_lama - tam mi chodi do prace vsechno :P tak to je husty :lool: ani jsem nevedel ze mam test_lamu du se tam prihlasit treba ma admin prava Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 tebe to ještě nepustilo? :lool: vyser se už na ně, čím více o ni budeš mluvit, tím více oni z toho budou mít větší radost Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 me to pustilo davno, ja sem se jen chtel podivat pro mi nechodi zpravy v beznymuctu ale v testovacim jo :lool: takze tak :P k zivotu je nepotrebuju, a jestli maji z neceho radost, at maji, maji monstr klub ktery ja nikdy moc nechtel tak at si to uziji, me nase stredne velke OC vyhovuje. ano kdyz bude vicero lidi a vicero technicky zdatnych kteri muzou radit jinym budu rad Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Palo ma pravdu... nechcete tohle tema zamknout... :) je podle mne uz zbytecne... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 tak zamykat se mi to nechce, porad se nekdo jeste muze zeptat a chtit vedet pro sme odesli nebo neco Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 prostě ho to nepustilo, to povídám Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 jj nezamykat si myslim, nicemu to tady nevadi :-) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 taky bych nezamykal, i když Palo dělá zagorku a myslí si něco jinýho Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Palo, to jsme mohli zůstat u nich, hned všechno zamykat a mazat... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Mne to pripada jako rypani v hovne... ulplne zbytecne... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 normalne debatime nad zmenou jejich fora a pravidel a je to ne, tak komu se to nelibi necht do tohoto tematu nechodi a basta, taky nelezu tak kde me to neprijde dost atraktivni :) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 normalne debatime nad zmenou jejich fora a pravidel a je to ne, tak komu se to nelibi necht do tohoto tematu nechodi a basta, taky nelezu tak kde me to neprijde dost atraktivni :) tak to je cely forum ne?? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Mne nejde o tom ze se debati... Jenom mi to propada trochu detinske nikoho jsem nechctel urazit... :) :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tak nevim co je detinske na tom probrat t jak se jim dari aktualizace na novou verzi, me to treba zajima a rad si s klukama tady o tom poklabosim :) baui - presne hele :D krom tematu o tvym autu :D Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Palo, to jsme mohli zůstat u nich, hned všechno zamykat a mazat... :) mně do ničeho netahej, já si umím problémy dělat sám :D Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tak nevim co je detinske na tom probrat t jak se jim dari aktualizace na novou verzi, me to treba zajima a rad si s klukama tady o tom poklabosim baui - presne hele krom tematu o tvym autu :) ja tady to tema jeste mam?? :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 nekam zapadlo :lool: Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tak jsem vznesl dotaz jestli jde zrušit to jejich upozorňování na "nové" články převzaté odjinud protože mě tím fakt štvou - http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic...na-nove-clanky/ Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Mě to taky sere, furt mi posílají nějakej spam a zrušit to nejde. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 přesně, hlavně to jsou převzatý články z jiných webů se zpožděním. Chodí mi upozornění na maily na mobil takže mě to vysírá o to víc Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 a ted si vem ze me to chodi do prace Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 :D Už fakt nevím co mám mít v podpisu. Neměl jsem tam ani odkaz jen jednu větu. Na tomto fóru jsou cenzurovány nepohodlné příspěvky. Protože mi je cenzurovali. A jelikož jsem si stěžoval na spam tak mi to smazali a poslali toto: Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený obrázek. Administrátor však má právo nevhodný podpis (obsahující příliš velký obrázek, je-li podpis příliš dlouhý nebo obsahuje nevhodný odkaz) upravit do přijatelné podoby. Podpis nesmí obsahovat odkaz na jiné weby. stránky (po dohodě s administrátory může být udělena vyjímka) Idioti. :) Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 to mi pripada jak za totality, uplna kontrola nad veskerym denim a myslenim :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Mě taky neustále otravují jejich rádoby novinky na foru jenže tu je malý problém smazaly mi přístup na forum ,ale stále mi chodí od nich příspěvky no ko..i :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 zabiak - a co si tam mel pane? chipmann - to by ale nemelo pane to ti spis nejak zablokovali ucet jinak by ti nemel prijit zadnej email Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 zabiak - a co si tam mel pane? chipmann - to by ale nemelo pane to ti spis nejak zablokovali ucet jinak by ti nemel prijit zadnej email No ,ale chodí :admin has sent you a new personal conversation entitled "Nový článek na www.SKODAHOME.cz". admin said: ====================================================================== Nový článek Škoda-Auto představuje vozy Fabia RS a Fabia Combi RS včetně velké fotogalerie naleznete zde: http://www.skodahome.cz/clanek/1266-skoda-...-fabia-combi-rs ====================================================================== PLEASE DO NOT REPLY DIRECTLY TO THIS EMAIL! You can reply to this personal conversation by following the link below: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=me...87901#msg289668 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky