vittorio Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 ja se chovam normalne jen bych rad vedel proc mi dal varovani tak jsem se velm islusne zeptal v oznamovne, jeho odpoved je ze si neumim napsat podpis a smajlik padajici smichy na zem tak sorry ;) ja to neresim, zacina me to totiz bavit :( Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 kluci,že vás to baví.Tak se na škodahome úplně vyserte a je to.Mě sere to,že od octaviáků mi pořád chodí SZ tam a ne zde.K čemu to potom bylo? Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 To vies, mladost - pochabost... ;) :( Tie SZ su od clenov, co su tu? A to je vlastne jedno, napis im popri odpovedi, ze sa vyskytujes tu. Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Nevím,jestli jsou i tady,to jsem nezjiš´toval,napíšu jim Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 A je to pryc... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Viktore, akorát opět potvrzuješ, že jsi hlupák. Buď nečteš pravidla, nebo je záměrně ignoruješ. Podle pravidel Ti mohu tobě, ale i ostatním vymazat či dokonce zakázat podpisy s odkazy na tvé forum, ale nedělám to. To jen ty svou rebelií neustále vytváříš na našich stránkách dusno. Prostě tím jen dokazuješ, jak jsi ubohý hloupý člověk. Zamysli se nad svým chováním a prosím tě dej už pokoj. Olin moje reakce: hloupy a bohy je mazani apredelavani podpisu a davani me varovani bez duvodu libore, zkus se nad tim zamyslet, moh si mi napsat ze pisu OT ale t to smazes a pak si rikas jak si me asi dostal a ze ja se ubohej ;) na tvem foru jsem napsal asi tak deset prispevku za 14 dni tak se s tim dusnem uklidni..jediny co mi vadi ze proste co se ti nelibi smazes aby to nikdo nevidel.. ano smazat mi podpis muzes ale je proti pravidlum?ne neni... stejne tak varovani si i dal proti pravidlum, chapu tvoji mstu ale delas to moc okate... ubohy ses tady ty, stejne jako s tim ze se regnes u nas pod pseudonymem a myslis si ze sou vsichni tak blby a nepoznaji to, to treba ja nedelam jak sis zajiste mohl vsimnout ad cosby - ze ti to chodi tam asi tezko ovlivnim pis vsem holt ze ses tady a at se presunou, na co to bylo?myslis e za 1 se tady vytvori neco, na cem sme se podilali tam 4 roky asi tezko...tak budte proboha trochu trpelivy.. Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Fuj to je dusno. Třeba na starem foru sem viděl u člena Davon že má ikonku "ŠKOD-NÁ" tak jako wtf?? fakt jde vidět kdo tady dělá bordel. Oktavie přesunuly pod všechny ostatní auta. Samá provokace z strany SH Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 dusnej je von ne ja :P prej ignoruju rpavidla to sem se zasmal po ctyrech letech vymahani a tvoreni je tam...no nic uz me to nebavi :P Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Co ty ses za hajzla Vitto :P Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Napriklad taky Dakie ma 100% varovanie (hadaj od koho) a jeho temy boli stale o tom istom: "kde nas najdete". Jedna z nich je ako neviditelna v sekcii OI->Ostatni :P Sa normalne divim, ze to nezmazal. :P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 a za co ma 100%? za to ze dal odkaz na jiny forum? :P to je dobry co?to by meli dostat i ti co davaji odkazy na sk fora :P Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 nj, mě včera nasral, tak sem mu trošku přidělal práci :P jen mi zapomněl dát ikonku ignoranta, o kterou sem mu napsal :P 3 stejný varování, ještě že jich nemůže dát víc a k tomu BAN :P už na něj kašlu, nemá to cenu.. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 a za co ma 100%? Ma tam napisane, ze "Úmyslné zakládaní stejných temat" Jedno zo vcera a dve dnes :P Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 nj, mě včera nasral, tak sem mu trošku přidělal práci :P jen mi zapomněl dát ikonku ignoranta, o kterou sem mu napsal :P 3 stejný varování, ještě že jich nemůže dát víc a k tomu BAN :P už na něj kašlu, nemá to cenu.. Mne ho kupodivu nedal, ac jsem si tam taky rejpnul, ale mam pocit, ze to nepochopil :P Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=30 hihihi Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 co tam ma byt pane? to ze tam uz neni ta diskuze jeho clenu o novem foru?to je trapak co? Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Nazev hned prvniho tematu :P Ale jinak se tam toho ztraci uz tolik, ze si to za chvili smaze sam :P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 a co tam bylo driv?nejak nechapu :P Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 taky nějak nepobírám? help? tohle mi teď přišlo, v podpisu jsem měl toto: Na tomto fóru vládne cenzura a proto se stěthuji jinam.... Podpis si nech vté podobě co máš. Je to reklama na tvoji živnost a to nám nevadí. Tvůj podpis hrubě porušoval pravidla a proto byl ečditován. Pokud se toto porušení bude nadále opakovat, Vystavuješ se k pozastavení tvého účtu. Olin a Ptica Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Bylo tam jenom "Kde nas najdete", ted je tam "Kde nas najdete - forum.octaviaclub.cz" :P Ty woe, to jsou fakt kravy, ti dva Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Krysar: oni nevidia ten prispevok, lebo je "zneviditelneny"... :P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 ses proste hajzl dakie ja ti nevim :P ale porad nevim jaky pravidlo porusujes :P Administrátor však má právo nevhodný podpis (obsahující příliš velký obrázek nebo je-li podpis příliš dlouhý) upravit do přijatelné podoby. Takze proti zadnemu pravidlu podpisu to neni :P Stejne jako muj ktery i porad zamerne edituje :P No je to vtipny jak se i me ohani rpavidly ale asi je ani nikdo necet mam ten dojem Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 oli - tak ho vyves :P Zajimalo by me jak ten prispevek porusuje pravidla Ne to je proste jeho schizofrenie, nebo schyzofrenie (nechce se mi to googlit) :P on se boji podl eme :P sice nevim ceho ale to jak vse maze aby nebyly stopy apod to je proste hrozne srandovni :P at si da sem do zajimavych odkazu Skodahoum nikdo mu to nesmaze, naopak Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Krysar: oni nevidia ten prispevok, lebo je "zneviditelneny"... :P Jo takhleee :P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 vy ho vidite protoze ste modi? jinak zjisteni co sem rikal dneska Bumlovi - v Admin sekci jiz druhy den nenarusta pocet zobrazenych prispevku :P cili je jasne jak je ta sekce aktivni a jak v ni vsichni clenove hledaji rady a nastaveni fora a resi problemy :P Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Asik, proto mi prave nedoslo, ze to ostatni nevidi :P Ale je to skoda :P Jojo, i celkove pocty prispevku jsou docela nizky, krome hadek a kecani o ladeni chrochtaku nic moc :P Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 mě by taky zajímalo, jaký pravidlo sem porušil :P navíc dostat za každý téma jedno varování je taky dost divný, ne??? a ještě za to dostat BAN a v oznamovně o tom není ani zmínka.. a já tam napsat stížnost nemůžu... leda bych si založil novej nick :P Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Oni uz to hrajou jen na to, ze nas postupne vystipou jako skodnou, aby meli klid, tak je jim to jedno, jestli jsou nejaky pravidla nebo ne :P Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 new nick založen :P ještě že mi dal BAN na email a ne na IP :P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 ja uz na nej seru jen si pockam na odpoved na moji SZ ohledne kokty a jeho ubohosti :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky