Guest houmik Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Ja se snazim tam zanechat nejaky stopy, aby nas lidi nasli Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ja priebezne posielam SZ ludom, takze sa postupne snad objavia aj tu. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 By clovek musel bejt uplne slepej, aby si nevsim, ze je nejaka zmena :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 no to jo kor kdyz je clen OC, ale jini se muzou divit kde sme ale nemusi jim to docvaknout :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 a pak je skupina lidí, kterým je to úplně jedno :-/ tak ať si hnijou na SH :) Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Pokud by to pomohlo tak se třeba i "odvařím" na ŠH, ale řekněte mi jak to nejlíp udělat. :) Teda jestli jako mod můžu. Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 murder založil novú tému http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=70002, tak snáď si to pár ludí prečíta. neviem dokedy to tam vydrží?? Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Hlavně ten podpis má dost dobrej. :) Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ten je dobrý :D ale mischickou je fest :) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1223201 Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 zajimava statistika http://www.toplist.cz/auto-moto/klub OC delalo cca 20% celyho skodahome kdyz e podivate nanas narust a jejich propad, ale je to jen k dnesku chce to vetsi casovej usek :) ale stejne :D dobr yje ze maji nezaheslovany statistiky, tak se muzete podivat od kdyz to pada SH...od dne odpojeni se :D Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 I když jsem spíš s*áč a pošlu někoho někam, ale zkusil jsem to slušnou formou, třeba se to povede a dotyční pochopí (čemuž opravdu ale vůbec nevěřím, byli tady jiní které by měli pochopit). A podpis už jsem tuhle formu tady psal a přidal jsem "inzerci" protože lidi slyší na "zadarmo a daruji". Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ten je dobrý :D ale mischickou je fest :) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1223201 nj, ale uz mu ho zase upravil, smaznul mu "i" Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Nemuzes mi Michale na par vterin/minut hodit ikonu Admina na SH? Potreboval bych si tam procistit vse, co je moje!!! :) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Ja to udelal vcera vsude tam, kam jsem se dostal, jen temat s fotkama a tim hlavnim s tlumicema (dalsich 20 jsem jich smazal :) ) mi bylo lito Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 (upraveno) Tak už tam to téma taky nemám a už zasejc jo :) Upraveno Červen 26, 2009 uživatelem Murder Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Mne taky dneska upravii popis... smjdi SH Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Panove....kaslete na politiku a jdete radsi klabosit o autech :) Acterova RoSinka doma ceka, po snad rocnim zanedbavani, na celkou ozdravnou kuru...tak potrebuji co nejvic know-how Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 čumim jako puk: mazéééééc Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Je tak schizofrenní že založil téma "Hospodský pokec OC" a pro jistotu to hned zamkl. Tak mé téma ani po druhé do rána nevydrželo, tak jsem ho tam dal po třetí a dal jsem na něj "Copyrigh" kde bez mého souhlasu nesmí nic :) Kde všichni jsou??? Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 som zvedavý jak to celé dopadne ale snaha tu je :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Martine, obdivuju Tvou trpělivost :) Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Vždyť píšu, že jsem spíš s*áč :) mě vytrvalé rejpání neskutečně baví. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 a už to zase smazali.. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Je tak schizofrenní že založil téma "Hospodský pokec OC" a pro jistotu to hned zamkl. Tak mé téma ani po druhé do rána nevydrželo, tak jsem ho tam dal po třetí a dal jsem na něj "Copyrigh" kde bez mého souhlasu nesmí nic :) Kde všichni jsou??? Já jsem do toho tématu taky přispíval a napsal jsem že jsem zvědavej jak dlouho toto téma vydrží než ho někdo smázne...do rána to bylo pryč Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Tak to smazal Olinek bez vyjádření, napsal jsem mu E-mailem odvolání souhlasu se zveřejním mých příspěvků se žádostí o odstranění všeho co jsem vyplodil. Rovněž mi zakázal postování, přihlásit se můžu, ale cokoliv vytvořím a odešlu tak se to nezveřejní je vidět že pan Libor Olič olin@skoda-fabia-club.cz absolutně nezvládá a měl by navštívit psychiatra. Jako nemocného člověka ho už nechám, pokud splní můj požadavek. Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 A co to má znamenat ten Hospodský pokec OC? Já tuhle větu nechápu: Hospodský pokec a jiné i na foru OC . Co tím chtěl básních říci? Že máme kecat na OC nebo co? Ty statistiky jsou zajímavé. Jak jsem předpokládat. skodahome.cz má mizivou návštěvnost a návštěvnost má fórum. Nechápu, že má tolik inzerentů na skodahome.cz a za takový pálky. :) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Mam to odemknout? :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 chlapci nezapominejte ze vase aktivita jako modu se da krasne monitorovat jedine ze by tam krysa nacpal jeste odkaz at jako vsichni vedi kde to je olin si asi mysli ze timhle vlastne udela vstricnej krok nebo co :( nevim, cekal jsem jeste nejakou ICQ hlasku ale asi jak ho mam v neviditelnejch tak mam klid :( Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Jojo, to ja vim, kdyz o to prijdu, zily mi to trhat nebude njn, on vazne vubec nevi, co by, a tohle se mu teda jako nejak nepovedlo Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky