Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

Viktore, akorát opět potvrzuješ, že jsi hlupák. Buď nečteš pravidla, nebo je záměrně ignoruješ. Podle pravidel Ti mohu tobě, ale i ostatním vymazat či dokonce zakázat podpisy s odkazy na tvé forum, ale nedělám to. To jen ty svou rebelií neustále vytváříš na našich stránkách dusno. Prostě tím jen dokazuješ, jak jsi ubohý hloupý člověk. Zamysli se nad svým chováním a prosím tě dej už pokoj. Olin

moje reakce:

hloupy a bohy je mazani apredelavani podpisu a davani me varovani bez duvodu libore, zkus se nad tim zamyslet, moh si mi napsat ze pisu OT ale t to smazes a pak si rikas jak si me asi dostal a ze ja se ubohej ;)

na tvem foru jsem napsal asi tak deset prispevku za 14 dni tak se s tim dusnem uklidni..jediny co mi vadi ze proste co se ti nelibi smazes aby to nikdo nevidel..

ano smazat mi podpis muzes ale je proti pravidlum?ne neni...

stejne tak varovani si i dal proti pravidlum, chapu tvoji mstu ale delas to moc okate...

ubohy ses tady ty, stejne jako s tim ze se regnes u nas pod pseudonymem a myslis si ze sou vsichni tak blby a nepoznaji to, to treba ja nedelam jak sis zajiste mohl vsimnout

ad cosby - ze ti to chodi tam asi tezko ovlivnim pis vsem holt ze ses tady a at se presunou, na co to bylo?myslis e za 1 se tady vytvori neco, na cem sme se podilali tam 4 roky asi tezko...tak budte proboha trochu trpelivy..

Odkaz ke komentáři
nj, mě včera nasral, tak sem mu trošku přidělal práci :P jen mi zapomněl dát ikonku ignoranta, o kterou sem mu napsal :P 3 stejný varování, ještě že jich nemůže dát víc a k tomu BAN :P už na něj kašlu, nemá to cenu..

Mne ho kupodivu nedal, ac jsem si tam taky rejpnul, ale mam pocit, ze to nepochopil :P

Odkaz ke komentáři

taky nějak nepobírám? help?

tohle mi teď přišlo, v podpisu jsem měl toto: Na tomto fóru vládne cenzura a proto se stěthuji jinam....

Podpis si nech vté podobě co máš. Je to reklama na tvoji živnost a to nám nevadí. Tvůj podpis hrubě porušoval pravidla a proto byl ečditován. Pokud se toto porušení bude nadále opakovat, Vystavuješ se k pozastavení tvého účtu. Olin a Ptica

Odkaz ke komentáři

ses proste hajzl dakie ja ti nevim :P ale porad nevim jaky pravidlo porusujes :P

Administrátor však má právo nevhodný podpis (obsahující příliš velký obrázek nebo je-li podpis příliš dlouhý) upravit do přijatelné podoby.

Takze proti zadnemu pravidlu podpisu to neni :P Stejne jako muj ktery i porad zamerne edituje :P

No je to vtipny jak se i me ohani rpavidly ale asi je ani nikdo necet mam ten dojem :smich:

Odkaz ke komentáři

oli - tak ho vyves :P

Zajimalo by me jak ten prispevek porusuje pravidla :smich:

Ne to je proste jeho schizofrenie, nebo schyzofrenie (nechce se mi to googlit) :P on se boji podl eme :P sice nevim ceho ale to jak vse maze aby nebyly stopy apod to je proste hrozne srandovni :P at si da sem do zajimavych odkazu Skodahoum :smich: nikdo mu to nesmaze, naopak :lol:

Odkaz ke komentáři

mě by taky zajímalo, jaký pravidlo sem porušil :P navíc dostat za každý téma jedno varování je taky dost divný, ne??? a ještě za to dostat BAN a v oznamovně o tom není ani zmínka.. a já tam napsat stížnost nemůžu... leda bych si založil novej nick :P

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...