Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

tak se mi libi jak je tam klacovo tema v admin sekci kdo smazal tema o jeho fabii a fabii amogha a ptica se to snazi hodit na nekoho z nas:)

docela by me zajimalo proc by admini z OC meli nejakej zajem mazat temata kluku co driv meli fabky a ted maji octavky :o

a pry ze to nejde najit v Logs :( to je taky ftipny, kdyz mam podezreni tak si preci muzu jako admin riozkliknout kazdyho moda a vidim co udelal :(

trochu to smrdi :smich:

Odkaz ke komentáři
tak se mi libi jak je tam klacovo tema v admin sekci kdo smazal tema o jeho fabii a fabii amogha a ptica se to snazi hodit na nekoho z nas:)

docela by me zajimalo proc by admini z OC meli nejakej zajem mazat temata kluku co driv meli fabky a ted maji octavky :o

a pry ze to nejde najit v Logs :( to je taky ftipny, kdyz mam podezreni tak si preci muzu jako admin riozkliknout kazdyho moda a vidim co udelal :(

trochu to smrdi :smich:

taky m¨ě to zaujalo jak se ukazuje kdoby to mohl být

Odkaz ke komentáři

olisoft: Logy sú archivované v db od počiatku, za predpokladu, že ich niektorý z adminov cielene nezmazal.

Ak sa nájde ten admin na SH, tak stačí, keď pustí nasledovný dotaz v ACP v SQL toolboxe:

---

SELECT member_name, ip_address, topic_title, action, ctime

FROM ibf_moderator_logs

WHERE action LIKE 'Smaz%'

ORDER BY ctime DESC

---

Vyhodí to zoznam všetkých zmazaných tém, aj s ich názvami - ale len v prípade, že témy boli mazané jednotlivo. V prípade, že viaceré témy boli vymazané naraz v jednom kroku, budú v zázname uvedené len ich ID čísla, a z toho nepôjde zistiť, že čo konkrétne bolo zmazané :)

Odkaz ke komentáři

volame michalaF a jeho nakuk do logu skodah**e (chci zmast fulltext vyhledavace :) )

OT - libi se mi v pravidlech komentar "konkurencni stranky podobneho charakteru" - vzdycky sem si myslel ze clubova scena si pomaha :)

napriklad ja nemam problem dat k nam odkaz na nejmensi klub za odkaz na nas a s lexusclubem komunikujeme pomalu na denni bazi, no nic :)

Odkaz ke komentáři

taky mi prijde ze bude nekdo neco blbe nastaveny protoze to jak se snazili to nejdriv zkusit navlect na nekoho z nas tak bud to zamaskovali smazanim i sveho tematu a nebo se jim to nejako maze ci schovava samo :D

vyborny je jak se neni za co omouvat, on to maze plugin a neni se za co omoouvat kdyz to narknul treba i me :) tak to he ftipny, ja sem smazal temata o OC to jestli vytahne tak se zasmeju :)

a ze si kluci mohli smazat svoje vlastni temata s autama to se ani nedivim :) to je zase srandy kopec

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...