Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

jsem tady, protože tady mám kamarády, jinak i mně už začínáte srát s tím, že pořád na bagristovi něco vidíte( on už jinej nebude, tak se přestaňte divit ), vyserte se už na něj a je to, pořád dokola jako malí kucí :loool:

Odkaz ke komentáři

Já tam sleduji sekci novinky. Kam chodí dost špionů a prozrazují tam novinky. Jinak se tam toho moc neděje.

Sekce O1 snad nemá moderátora takže se tam řeší furt to samé.

Psát sem a tam to samé mi přijde docela ujeté :palec:

Někteří to ale tak dělají, že to písnou sem i tam to samé.

Odkaz ke komentáři

nevím jestli omrzelo nebo neomrzelo, ale někteří lidi (A/M) ze ŠH, který jsou teď tady byli obviněny z mazání příspěvků a témat na ŠH a tahle moje zkušenost říká něco jiného, taky ještě nezazněla omluva na ŠH za obvinění, když se přišlo na to, že se jim to maže samo,

já teda nezapomínám a pamatuju si

Odkaz ke komentáři
nevím jestli omrzelo nebo neomrzelo, ale někteří lidi (A/M) ze ŠH, který jsou teď tady byli obviněny z mazání příspěvků a témat na ŠH a tahle moje zkušenost říká něco jiného, taky ještě nezazněla omluva na ŠH za obvinění, když se přišlo na to, že se jim to maže samo,

já teda nezapomínám a pamatuju si

Tak já ti to napíšu jinak, ale snad se chápeme i tak:

Olin byl kdysi vcelku normální chlap, dalo se s ním pokecat. Cca před 3/4 rokem, možná 1/2 rokem se mu muselo něco hrozného stát, asi mu spadla z hrušky na hlavu přezrálá kovadlina či co a od té doby mu v kebuli "mr.á" On už jinej nebude, nikdy se ti neomluví a ani jinejm. Prostě je zbytečné cokoliv u něj komentovat. Bohužel ke škodě všeho je věc, že pták (čti PTICA) je Olinův teťák. No a tím pádem je vše jasné, neboť rodina bude držet při sobě.

To jak třeba směšně vyhrožoval Vittovi, to jak některé obviňoval či snad obviňuje a co vše vymýšlí za píkačoviny jen potvrzuje moji teorii o hrozném neštěstí a úrazu jeho hlavy

Prostě a jednoduše se už nic nezmění, i když třeba mně osobně je to fakt a upřímně líto

Odkaz ke komentáři

no hlavne na VW scene si to jako zase stepej ze tam budou temata o skodovkach ;)

tak vis co kdyz se ti sype tak nemas dost ze jo..tady je jasne videt vo co de ;) udelat klub pro vsechny znacky VW dohromady :huh: a splecny forum aby jich bylo co nejvic, myslim ze vw club by na to mohl mit stejny nazor :palec:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...