zabiak Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Dočkejte času Olin si to dá časem do pravidel, že uživatel SH nesmí chodit na konkurenční fóra. Zeptá se svého právníka a dá to tam. :( Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 pořád dokola se mi to zdá.popravdě mě to sere(ale dělám to i já)že co se napíše tu,napíše se i tam(vtipy a jiné).Za chvíli to budou dublované fóra :( Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 no co nadelas, tri mesice proti 5 letum proste nemuzou byt srovnany tak se jednoduse rozhodni kam budes chodit, ovsem novinky a vsechno ohledne OC uz tam nenajdes a chodit na dve fora samozrejme muze kazdej ;) Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Ja to mam asi 100:1 - 100x sem, 1x tam... Ale spise jen sleduji, co z neho zase vypadne za sracky... Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 jsem tady, protože tady mám kamarády, jinak i mně už začínáte srát s tím, že pořád na bagristovi něco vidíte( on už jinej nebude, tak se přestaňte divit ), vyserte se už na něj a je to, pořád dokola jako malí kucí Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Dočkejte času Olin si to dá časem do pravidel, že uživatel SH nesmí chodit na konkurenční fóra. Zeptá se svého právníka a dá to tam. To by podřezal větev sám pod sebou...to si nemyslim. ;) Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Zase prisel dalsi Janosik ho tady cistit! ;) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Já tam sleduji sekci novinky. Kam chodí dost špionů a prozrazují tam novinky. Jinak se tam toho moc neděje. Sekce O1 snad nemá moderátora takže se tam řeší furt to samé. Psát sem a tam to samé mi přijde docela ujeté Někteří to ale tak dělají, že to písnou sem i tam to samé. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 no tak jsem se opět pobavil na ŠH pročtením tématu o zmizelých tématech, je tak trochu divné, že zmizel odkaz na clubový sraz Octávií na tento týden, který jsem tam zakládal a ještě nedávno tam byl, co k tomu říct ..... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Jak psal PALO... jako mali kluci. Ze Vas to jeste neomrzelo... ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 nevím jestli omrzelo nebo neomrzelo, ale někteří lidi (A/M) ze ŠH, který jsou teď tady byli obviněny z mazání příspěvků a témat na ŠH a tahle moje zkušenost říká něco jiného, taky ještě nezazněla omluva na ŠH za obvinění, když se přišlo na to, že se jim to maže samo, já teda nezapomínám a pamatuju si Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Jardo, snadne si myslíš, že nějaká omluva příjde ......... Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 nevím jestli omrzelo nebo neomrzelo, ale někteří lidi (A/M) ze ŠH, který jsou teď tady byli obviněny z mazání příspěvků a témat na ŠH a tahle moje zkušenost říká něco jiného, taky ještě nezazněla omluva na ŠH za obvinění, když se přišlo na to, že se jim to maže samo, já teda nezapomínám a pamatuju si Tak já ti to napíšu jinak, ale snad se chápeme i tak: Olin byl kdysi vcelku normální chlap, dalo se s ním pokecat. Cca před 3/4 rokem, možná 1/2 rokem se mu muselo něco hrozného stát, asi mu spadla z hrušky na hlavu přezrálá kovadlina či co a od té doby mu v kebuli "mr.á" On už jinej nebude, nikdy se ti neomluví a ani jinejm. Prostě je zbytečné cokoliv u něj komentovat. Bohužel ke škodě všeho je věc, že pták (čti PTICA) je Olinův teťák. No a tím pádem je vše jasné, neboť rodina bude držet při sobě. To jak třeba směšně vyhrožoval Vittovi, to jak některé obviňoval či snad obviňuje a co vše vymýšlí za píkačoviny jen potvrzuje moji teorii o hrozném neštěstí a úrazu jeho hlavy Prostě a jednoduše se už nic nezmění, i když třeba mně osobně je to fakt a upřímně líto Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 "držka fóra" má pravdu. Olinovi prostě šplouchá na maják ....... Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Nebyl by prvni, komu m*dlo kvuli prachum, byt ne milionum... teda jestli je to taky ten pripad, ale to jeho srandovni zoufaly chovani mi prijde, jako ze jo Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Oni to rozjíždí ve velkym. A když se koukneš kolik tam mají reklamy tak to bude slušný. Hele další: http://www.skodascene.com/ , kdepak se asi inspiroval s Garáží :-) http://www.vw-scene.cz/forum/index.php Já nevím, ale takovouhle nenažranost nemám rád. Když už existuje http://www.vw-club.cz/index.php ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 no hlavne na VW scene si to jako zase stepej ze tam budou temata o skodovkach ;) tak vis co kdyz se ti sype tak nemas dost ze jo..tady je jasne videt vo co de ;) udelat klub pro vsechny znacky VW dohromady a splecny forum aby jich bylo co nejvic, myslim ze vw club by na to mohl mit stejny nazor Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 pěkná trapárna podle mě :( a já se divil, kde vzal máca tu samolepku skoda-scene Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 to budou mít kluci z vw clubu radost, to bude jako u nás, nejdříve pod jedno střechu a pak rána přes záda :) , Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 :) ten slusnej svet jde fakt do pitchi... Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 jj, viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...72498&st=75 od příspěvku 89 dál, už se tomu jen směju Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 to by mě zajímalo, kdo jim tam hackruje.. to přece není normální, aby mizely témata.. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Myslim, ze po mym prispevku, co jsem tam ted dal, prijdu o moderatorsky prava :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 toho bych se nebál, pochybuju, že to těm bagristům dojde :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 jezis tam uz je to docela zabavny :D nejlepsi je jak se tam jeden kluk upne mimo nas rozcilil :) spravne ze jo, a ta veta "bez naroku na honorar" me dost pobavila ;) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Jojo, rozohnil se tam pekne, bagristi bodujou :) Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 sem se tam po dlouhe dobe podival a fakt veselo :) jen aby to stacili zarazit vcas, jinak bude jejich forum prazdne jako hlava samotneho majitele Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Tak sem se tam kvuli Vem prihlasil a hodil Vam tam info co je v logach. Necekane ... NIC. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 ža by se mazaly i logy :D :) ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky