Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

jsem tady, protože tady mám kamarády, jinak i mně už začínáte srát s tím, že pořád na bagristovi něco vidíte( on už jinej nebude, tak se přestaňte divit ), vyserte se už na něj a je to, pořád dokola jako malí kucí :loool:

Odkaz ke komentáři

Já tam sleduji sekci novinky. Kam chodí dost špionů a prozrazují tam novinky. Jinak se tam toho moc neděje.

Sekce O1 snad nemá moderátora takže se tam řeší furt to samé.

Psát sem a tam to samé mi přijde docela ujeté :palec:

Někteří to ale tak dělají, že to písnou sem i tam to samé.

Odkaz ke komentáři

nevím jestli omrzelo nebo neomrzelo, ale někteří lidi (A/M) ze ŠH, který jsou teď tady byli obviněny z mazání příspěvků a témat na ŠH a tahle moje zkušenost říká něco jiného, taky ještě nezazněla omluva na ŠH za obvinění, když se přišlo na to, že se jim to maže samo,

já teda nezapomínám a pamatuju si

Odkaz ke komentáři
nevím jestli omrzelo nebo neomrzelo, ale někteří lidi (A/M) ze ŠH, který jsou teď tady byli obviněny z mazání příspěvků a témat na ŠH a tahle moje zkušenost říká něco jiného, taky ještě nezazněla omluva na ŠH za obvinění, když se přišlo na to, že se jim to maže samo,

já teda nezapomínám a pamatuju si

Tak já ti to napíšu jinak, ale snad se chápeme i tak:

Olin byl kdysi vcelku normální chlap, dalo se s ním pokecat. Cca před 3/4 rokem, možná 1/2 rokem se mu muselo něco hrozného stát, asi mu spadla z hrušky na hlavu přezrálá kovadlina či co a od té doby mu v kebuli "mr.á" On už jinej nebude, nikdy se ti neomluví a ani jinejm. Prostě je zbytečné cokoliv u něj komentovat. Bohužel ke škodě všeho je věc, že pták (čti PTICA) je Olinův teťák. No a tím pádem je vše jasné, neboť rodina bude držet při sobě.

To jak třeba směšně vyhrožoval Vittovi, to jak některé obviňoval či snad obviňuje a co vše vymýšlí za píkačoviny jen potvrzuje moji teorii o hrozném neštěstí a úrazu jeho hlavy

Prostě a jednoduše se už nic nezmění, i když třeba mně osobně je to fakt a upřímně líto

Odkaz ke komentáři

no hlavne na VW scene si to jako zase stepej ze tam budou temata o skodovkach ;)

tak vis co kdyz se ti sype tak nemas dost ze jo..tady je jasne videt vo co de ;) udelat klub pro vsechny znacky VW dohromady :huh: a splecny forum aby jich bylo co nejvic, myslim ze vw club by na to mohl mit stejny nazor :palec:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...