Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

mischicka sepsal, vittorio povytvarel :D

hlavne aby udelali Octavii 3ku a nezmenili nazev :o at mame este tak 6 let prisun lidi a informaci :o

no Vitto, já myslím, že jsme v koncernu a pašík, golf i polo, tak že bych čekal, že Fábka, Octa a SeperB také zůstanou

Odkaz ke komentáři

n tak vis co to je jasny ze hodne lidi pujde k nemu, je velkej, staraji se o to dva a maji obri navstevnost oproti nam

ale me to staci tak jak to je samozrejme by byo super mit tisice clenu ale ted je pravplatnych clenu OC asi 600 a to je standard na kterym se t drzi :lol:

uvdime casem, uz mame i forum vic jak pulroku takze se to trohu rozhejbe ze nebudeme uz jen soucast neceho.

hlavni je ze se tu nikdo nehada nikdo nikho nebuzeruje za to co ma v podpisu a nerika mi o mam delat s clenama OC apod.

hawgh nebo jak ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Ty voe sviněhome.cz, mě zase totálně nasral.

Zase jsem se tam občas ukázal. Říkal jsem si, že uživatelé nemůžou za to že Olin je kokot, tak poradím, když tam něco vidím.

Protože v sekci Octavie na to všici serou. Takže jsem tam pár lidem pomohl a dokonce přidal nějaké fotky.

A dnes jsem tam dal odkaz na fotky superba combi, které teď vydala ŠA, jen příspěvek do témtatu Superb Combi.

A večer SZ: Pro porušení pravidel Ti bylo dáno varování, editován příspěvek a upraven podpis.

Administrátor-kokot

Copak je to spam, když dám odkaz k věci?

Jo a v podpisu jsem měl odkaz na moje auto. A ještě tak že odkaz nebyl vidět.

Takže jsem tam měl jen Moje auto: Škoda Octavia Combi 1,9TDi. :palec:

Navíc nic nebylo v rozporu s jeho pravidly, které si asi ve svém věku nepamatuje.

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...