Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

No facelift má užší ale stejně se musí zkracovat. tyhle světla jsou o cca 1,5 cm delší. Měl jsem pocit, že zkrátím ty moje a bude to v pohodě, ale na spodní hraně maj packy, které by pak po odříznutí chyběly a lištička by i po přišroubování nedržela, na fl nárazníku to bude jinak řešený, ten ještě doma nemám :(

Odkaz ke komentáři

Tak dneska první závažný problém. Jedu jedu a najednou turbo přestalo šlapat. Tak jsem zastavil nastartoval znovu a zase to jelo, jedu dál a zase po chvíly konec. Nedalo mi to a tak jsem auto napíchnul a ukázalo mi to chybu Ventilu řídícího turbo..... Tak jsem to doma rozebral a zkusil to profouknout, stejně ho ale radši koupím. Když v tom budu, chtěl bych rozebrat EGR, vyčistit a zaslepit a natahat nový podtlakový hadičky, komplet. Nevíte, daj se záslepky udělat po domácku? A kam do EGRU patří? Taková banalita, ale z těch návodů na netu jsem jelen :( :lol:

No, ted mi napsal na DP týpek co vyrobí ten EGR off kit, tak by to bylo asi nejjednodušší, pak bych mohl půlku těch hadiček uplně vyházet....

Odkaz ke komentáři

Mě ze sání za EGR lítaly dobrý brikety :-D EGR mám taky off, sundal jsem celou kovovou trubku z výfuku k ventilu a dal dvě záslepky. Chce to ale tloušťku podle původní příruby, jinak budeě muset dávat podložky nebo kratší šrouby na ventil. Zkus napsat TDIfunovi, možná něco bude mít. Já mám teda ještě jednu 1mm, která by teoreticky šla asi taky použít někde jako zaslepovací mezikus.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...