Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Vypadá to skvěle !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Dekuji za pozitivní komentáře :) Vážím si jich.. Na tu hadici tlumič dávat zatím nebudu :) líbí se mi to jak to fouká :) A jak jsem psal, uz mam horni ulozeni a taky tlumič se ještě v těhlici lehce šoupne a bude to snad dokonalý :) I když to asi nikde nebude :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Tak uz jsem konečně doučesal hacice a kabely, co v kufru vypadalo jak po bitvě... Zkrátil přebytečný dlouhý hadice, vse napevno pridelal a pak byla testovací jízda do školy do Plzne :) musim rict, ze jsem nadšenej jak to funguje :) neni to žádná tvrdotina ani zadna mekka houpačka. te uz jen dopodložim kola a udela se odklon i vpredu. Zatim zvazuji jestli vzit cambery misto horniho ulozeni, tu drazsi variantu, nebo ty na prodlouzeni spodniho cepu ramene, o tech ale nikde nemuzu sehnat zadny info... Dale se pak obednala muzika, dopredu repro magnat s vysokou citlivostí, které pujdou přímo na radio a spousta tlumení :) Uz je na cestě i tempomat tak uvidíme kdy si kamarád udělá chvilku a namontíme ho do auta :) Hlavně elektriku no :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 to zase zmaknes sam s tatou ne? jinak me nemusis oslovovat kamarad :D me tu lidi celkem znaji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Ale tati, nebud vztahovacnej... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Magnat? :D to nic levnějšího neměli? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Smog: Magnat je znacka neblbni ;) A treba tak hrozne hrat nebudou... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Myslím že si to peta spletl, vybírali sme spolu Herz kompa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 No me to bylo divny, ze by jsi mu dovolil magnaty... Peto dej odkaz co jsi vybral.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 To se ještě prodává? :-D http://www.ahifi.cz/reproduktory-hertz-dsk-165-3.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 za Magnat bych se styděl teda... Hertz se muže chlubit nejlepšíma výškovejma reprákama na trhu, mám je v autě a hrají krásně :) přesně tyto mám v autě :) Ovšem je více lepších značek, ale tyhle mám už 2 roky v autě a paráda, na to nemužu říct blbý slovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Náhodou Magnat hraje taky dobře.. Byl jsem s nima spokojenej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 hele nevim jestli ti camber pujde kdyz mas vzduch ,volil bych upravu tech cepu, pokud nemas upraveny horni priruby mechu tak to nebude moc dobre z camber fungovat si myslim obvzlast kdyz bys to nafoukl abys nemel misto Acka :D Vecka :D ja tohle budu resit az za rok ale u kamarada jsme to resily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Ja budu mit taky cembry na vzduchu rek bych ze je to jeste naopak kdyz to vyfouknes tak je kolo brutalne zalezly a kdyz nafouknes furt tam odklon je,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 uvidis ze ne takovej ja mozna budu davat vzduch az na dalsi rok tehle si chci uzit na statiku a kamarad me to vysvetloval ze se musi upravit priruba horni aby to pekne fungovalo z camber jinak ja to pak budu delat podle nej :) horni priruby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 to porad nejak nechapu tu tvoji uvahu ? tady jsou moje cembry na prirube.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Sakra co je to za blbost? :D Nechápu proč by nešly použít cambry se vzduchem.. Taky je budu dávat na vzduch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Hlavne na tech 5 cm co se to zveda se nemuze udelat vecko... A kdyz si to v hlave predstavis tak je to blbost....:-) a jaky specialni priruby? Ne tlumici staticu neco upravujes kvuli camberum? Vzdyt to lozisko na ty prirube sedi uplne stejne jako na staticu... Nechapu to cos psal....:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 to nerikam ze to nejde pouzit se vzduchem :D tak to je jasny ze V to neudela na 5 cm nebot mate 2 mech ne ? ja to myslel ze to sice sedi ale nebude to sedet v hornim ulozeni ( perzone) jako plech na prirubu vzdit tam musi byt mezera mezi camber a prirubou ne ? jinak na 1 camber vypada trosku jinak nez na 2ku :) ja to beru z hlediska snizeni maximalniho :) jako ze horni prirubu se upravi tak aby to vse sedelo plech na prirubu coz se dostanete po vyfoukniti jeste o velikost toho trnu v horni prirube pokud to kamarad jeste nema tak se pokusim to vyfotit a ukazat :) jiank se omlouvam ze to vysvetluju neako po lopate :D asi jsem uz prepracovanej z prace to jsou ty smeny navic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 tak predem se omlouvam za moje super malovani :D a halvne se omlouvam Jaryskovi ze pouzivam jeho foto nebot nevim kdy se ke kamaradovi dojedu a takle jsem to myslle s tou horni prirubou a cambrem ze o tuhle vysku to muze jit niz a tim patem to nebude ve vzduchu ono to takle neni videt ale ve skutecnosti to pak asi je o cca 2 cm ta priruba ve vzduchu kvuli tomu trnu pokud pojedu ke kamarovi a vyfotim se svym cambrem abyste to uplne videli jak to myslim ale jinak nechci byt neaky hater :D to ne mato fajne a v pohode jen ze vam muzu poradit jak se dostat jeste nizz pri uplnym snizeni pokud to dovoli podbehy :D pro kola vse beru z hlediska jeste nízcimu snizeni pri vyfouknuti a nekur... cambru uz jsem videl 3 co jim odesli halvne to lozisko v nem Ps Jarysku nevim okolik to je z tvym camber ono jednicka octava ma jine camber nez ten tvuj resp tento 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 O ten kus to už bohužel níž nejde, zaprvé potřebuješ nějakou dráhu pro ten camber protože na autě je to šikmo a 2. Potřebuješ tam mít ten prstýnek na o kroužky na pistnci. Ja tam mám dva kroužky možná by se dal použít jen jeden a tím pádem o půlku snížit tu dosedaci plochu, ale.... A jinak když si položím origo uložení vedle tohoto tak camber je pořád o kousek nižší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 vsak jasny origo ulozeni ma tak 5 cm a camber asi 3 cm takze to je znat ,jinak neboj az zajedu ke kamosovi ti to ukazu a ano v horni prirube je udelany jak draha tak ten prstynek zapada do te drahy krasne, sem mu psal a pouzijem muj camber abych vam to to ukazal ja ho na aute jeste nemam :D nebot musim poresit druhy povoz a pak zacit neco delat :D blbe se neco dela kdyz s tim clovekm musi ted jezdit do prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Ja stim taky jezdím každý den :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 (upraveno) urcite ne ale za jeden den 150 km ? :D :D 50 do prace a 50 z prace plus neco po okoli :D musim koupit naky shitminicar :D na jezdeni za rok mam cca 100 tisic km :D Upraveno Únor 16, 2014 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Pohoda kámo :) Mas docela slušnej nájezd :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 (upraveno) Nj uz ma svuj vek s ni neco zacit vic delat a koupit něco mini na jezdeni do prace :-D Upraveno Únor 17, 2014 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Jak se tu nedavno resilo tak bych koupil polo 1,2 tdi pd v automatu na dalku to zere 2 litry :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Ale to se neprodávalo jako nějaký starý ne to polo? Já nic nemůžu nikde najít, jenom nový a ty stojí docela raketu pro mě teda ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 sorry ne polo ale lupo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Jop eli VW lupo 1,2TDi v automatu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.