Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Dekuji za pozitivní komentáře :) Vážím si jich.. Na tu hadici tlumič dávat zatím nebudu :) líbí se mi to jak to fouká :) A jak jsem psal, uz mam horni ulozeni a taky tlumič se ještě v těhlici lehce šoupne a bude to snad dokonalý :) I když to asi nikde nebude :P

Odkaz ke komentáři

Tak uz jsem konečně doučesal hacice a kabely, co v kufru vypadalo jak po bitvě... Zkrátil přebytečný dlouhý hadice, vse napevno pridelal a pak byla testovací jízda do školy do Plzne :) musim rict, ze jsem nadšenej jak to funguje :) neni to žádná tvrdotina ani zadna mekka houpačka. te uz jen dopodložim kola a udela se odklon i vpredu. Zatim zvazuji jestli vzit cambery misto horniho ulozeni, tu drazsi variantu, nebo ty na prodlouzeni spodniho cepu ramene, o tech ale nikde nemuzu sehnat zadny info...

Dale se pak obednala muzika, dopredu repro magnat s vysokou citlivostí, které pujdou přímo na radio a spousta tlumení :) Uz je na cestě i tempomat tak uvidíme kdy si kamarád udělá chvilku a namontíme ho do auta :) Hlavně elektriku no :/

Odkaz ke komentáři

za Magnat bych se styděl teda... Hertz se muže chlubit nejlepšíma výškovejma reprákama na trhu, mám je v autě a hrají krásně :) přesně tyto mám v autě :)

Ovšem je více lepších značek, ale tyhle mám už 2 roky v autě a paráda, na to nemužu říct blbý slovo :)

Odkaz ke komentáři

hele nevim jestli ti camber pujde kdyz mas vzduch ,volil bych upravu tech cepu, pokud nemas upraveny horni priruby mechu tak to nebude moc dobre z camber fungovat si myslim obvzlast kdyz bys to nafoukl abys nemel misto Acka :D Vecka :D ja tohle budu resit az za rok ale u kamarada jsme to resily

Odkaz ke komentáři

Hlavne na tech 5 cm co se to zveda se nemuze udelat vecko... A kdyz si to v hlave predstavis tak je to blbost....:-) a jaky specialni priruby? Ne tlumici staticu neco upravujes kvuli camberum? Vzdyt to lozisko na ty prirube sedi uplne stejne jako na staticu... Nechapu to cos psal....:-)

Odkaz ke komentáři

to nerikam ze to nejde pouzit se vzduchem :D tak to je jasny ze V to neudela na 5 cm nebot mate 2 mech ne ? ja to myslel ze to sice sedi ale nebude to sedet v hornim ulozeni ( perzone) jako plech na prirubu vzdit tam musi byt mezera mezi camber a prirubou ne ? jinak na 1 camber vypada trosku jinak nez na 2ku :) ja to beru z hlediska snizeni maximalniho :) jako ze horni prirubu se upravi tak aby to vse sedelo plech na prirubu coz se dostanete po vyfoukniti jeste o velikost toho trnu v horni prirube pokud to kamarad jeste nema tak se pokusim to vyfotit a ukazat :) jiank se omlouvam ze to vysvetluju neako po lopate :D asi jsem uz prepracovanej z prace to jsou ty smeny navic :D

Odkaz ke komentáři

tak predem se omlouvam za moje super malovani :D a halvne se omlouvam Jaryskovi ze pouzivam jeho foto nebot nevim kdy se ke kamaradovi dojedu a takle jsem to myslle s tou horni prirubou a cambrem ze o tuhle vysku to muze jit niz a tim patem to nebude ve vzduchu ono to takle neni videt ale ve skutecnosti to pak asi je o cca 2 cm ta priruba ve vzduchu kvuli tomu trnu pokud pojedu ke kamarovi a vyfotim se svym cambrem abyste to uplne videli jak to myslim ale jinak nechci byt neaky hater :D to ne mato fajne a v pohode jen ze vam muzu poradit jak se dostat jeste nizz pri uplnym snizeni pokud to dovoli podbehy :D pro kola

post-5963-0-52373800-1392508286_thumb.jpg

vse beru z hlediska jeste nízcimu snizeni pri vyfouknuti a nekur... cambru uz jsem videl 3 co jim odesli halvne to lozisko v nem

Ps Jarysku nevim okolik to je z tvym camber ono jednicka octava ma jine camber nez ten tvuj resp tento

post-5963-0-89678000-1392508610_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O ten kus to už bohužel níž nejde, zaprvé potřebuješ nějakou dráhu pro ten camber protože na autě je to šikmo a 2. Potřebuješ tam mít ten prstýnek na o kroužky na pistnci. Ja tam mám dva kroužky možná by se dal použít jen jeden a tím pádem o půlku snížit tu dosedaci plochu, ale.... A jinak když si položím origo uložení vedle tohoto tak camber je pořád o kousek nižší :-)

Odkaz ke komentáři

vsak jasny origo ulozeni ma tak 5 cm a camber asi 3 cm takze to je znat ,jinak neboj az zajedu ke kamosovi ti to ukazu a ano v horni prirube je udelany jak draha tak ten prstynek zapada do te drahy krasne, sem mu psal a pouzijem muj camber abych vam to to ukazal ja ho na aute jeste nemam :D nebot musim poresit druhy povoz a pak zacit neco delat :D blbe se neco dela kdyz s tim clovekm musi ted jezdit do prace

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...