Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Tak ted jsem koukal na čísla těch vah a zjistil jsem ze tam pasuje i z 3ky golfa 66kw. Aspon podle Autokelly, maj tam stejny cisla... Uz se v tom nevyznam, mel jsem zato ze to naklapeni lopatek je rizeny podtlakem a kdybych casem chtel vymenit turbo za treba VA nebo VB tak by nebyl problem s predelavanim podtlaku... Cely se mi to mota :( Mohl by mi to nekdo osvetlit, Moc dekuji!

Odkaz ke komentáři

No ty naklápění lopatek právě nemáš.. Měli to až faceliftový octávky od něakýho měsíce r.2000.. A s tim teda nejspíš souvisí i ta váha vzduchu.. Je dost možný že máš stejnou právě s tim G3 protože ten to nemá taky (i když je to teda ještě uplně jinej motor).. A pak je rozdíl meze předface a face otávkou..

Odkaz ke komentáři

prave sem se po tom nejak shanel a mel jsem pocit ze to nklapeni mam.... v servise mi kamos pujcil vahu vzduchu z 4 golfa rok 2005 takze netusim no ja mam octavku vyrobenou 8/2000.. Divej: Motory AFN, AVG, AHF (motory sériově osazovány turbodmychadlem s proměnlivým naklápěním lopatek)-sériový výkon 81kW/110PS 230Nm

Odkaz ke komentáři

No ty naklápění lopatek právě nemáš.. Měli to až faceliftový octávky od něakýho měsíce r.2000.. A s tim teda nejspíš souvisí i ta váha vzduchu.. Je dost možný že máš stejnou právě s tim G3 protože ten to nemá taky (i když je to teda ještě uplně jinej motor).. A pak je rozdíl meze předface a face otávkou..

co to jsou za kecy? pokud ma AHF tak naklapeni normalne ma. pouze AGR je turbo s obtokovym ventylem.AGR se vyrabelo ob roku 1997-2001 .vaha vzduchu ma svuj kod .deli se to na Bosch a Pierburg.vaha vzduchu Pierburg ma 5 pinu .Bosch ma 4 piny.

Bosch se daval od roku vyroby 99- .

Golf III ma motor 1Z nebo AHU to jsou obtokove turba 66 kw . 81 kw AFN to je turbo s variabilnim naklapenim lopatek.B)

Odkaz ke komentáři

Jasně tak určitě bych se vysral na nějakou čínu, na těhle věcech se šetřit nedá, ale šlomi spíš o to že ty kody byly stejny. Bratránek měl doma motor z 66kw 1Z a říkal že by mi jí nechal, jinak bych samozřejmě koupil BOSCH.. Spooky, tobě zajedu kvůli tý náhradě Egru a následnýmu redukování těch podtlakových hadiček :D Pokecáme... Těším se, zatím mám tu náhradu ve výrobě :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...