Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Cinu nechci.... nasel jsem na netu boshe za 2 litry pak nejakou nemeckou druhovyrobu za 1600 to celkem jde :) Ale zatim ji mam pujcenou, a treba bych vzal tu od spookyho :D

Btw. Spooky tak muzem s marou vyrazit a stavit se tenhle patek co rikas? :)pokec, čumenda :) Konečne ti prolezu oktávku :)

Odkaz ke komentáři

Malej edit. Jeli sme na rodinnou dovolenou do Jeseníků, šmudla jela výborně. A nejvíc me potěšilo, když jsem se před penzionem koukl na průměrnou spotřebu. Po 350km mi ukázal 4,2 l/100km, což si myslím že je ve 4 lidech 4 kufrech a 4 párech lyží mooooc dobrý :palec: Zasloužila by si nějakej pěknej dáreček holka moje.

post-21778-0-01085600-1360225901_thumb.jpg

post-21778-0-52126400-1360225979_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O kolik je rs níž, 2cm? :-D třeba by to bylo opticky níž xD

Jak jsi s tím jel ve 4 liech prosímtě rychle??? Hlavně kolikrát si škrtnul. Co já jel teď ve 4 lidech a s rakví na hory (pp 5,4 zpět 4,4 :lol: )tak jsem na konci cesty měl cca 5-7cm vysoké kusy ledu na silnic. Jestli ti to ještě naložené sedne, tak to by bylo na takové cestě zajímavé :D

Odkaz ke komentáři

Muzu se priznat a vazne nekecam, ze jsem si za celou dobu co to mám snížené ani jednou neškrtl. Schválně jsem to měřil a po naložení věcí a lidí si auto vzadu sedlo o 2 cm oproti tomu kdyz je to prazdne. Jel jsem pořád 90-110. Na jihu ty silne tak špatné nejsou a směr humpolec, svitavy to taky šlo. Ty pružiny co tam mám jsem sehnal od kluka někde na půdě, měl to dříc na G4 Variant, tak jsem to tam dal a je to tvrdý jako prase ale zase to drží no... Jinak k tomu rs nárazníku zatím nevím. jsem docela na vážkách. Ještě to budu muset promyslet.

Odkaz ke komentáři

kámo kašli na poface a na rs narazník, to maj všichni, udělej krásnej origo předface, položenej na kolech a udělá větší parádu než když si tě na parkovišti budou plést s rsama :) taky jsem ted chytl slinu že bych dal rs narazník, ale maj ho fakt všichni tak na to kašlu:)

Upraveno uživatelem Trixx7
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...