Zmila Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je uvedené rádio: http://www.carhifi-profi.cz/autoradia/00312-deh-1420ub.html vhodné do budoucí audio soustavy 8x repro(přední sloupky, zadní a přední dveře, vzadu v plastu vedle horní desky v kufru)+zesík s woofrem v bočnici. Konkrétní reproduktory ještě vybraný nemam, chtěl jsem začít nejdřív tím rádiem. Taky jsem se chtěl zeptat, protože s tím nemá zkušenosti, jestli bych mohl pomocí usb propojit rádio s telefonem pro přehrávání hudby, jestli by se mi načetla alespoň SD karta. Díky za odpovědi a hezký den přeje Zmila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Spousta lidí chce hodně muziky a vybere si rádio za 1700, které nemá podle mě dostatek výstupů. Prostě jen přehrává. Jak to potom hraje, když to porovnám s vyššíma řadama? Otázka k dotazu zmily. Např. porovnat to s vyšší řadou radia v ceně 4-6tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zmila Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Jo dobře to dává smysl, nejhorší je že jsem v tom tak trochu analfabet. Myslíte někdo, žebyste mi mohli nějaké doporučit, třeba se kterým jste spokojení. Cenou bych se rad vlezl do 4k Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 (upraveno) Pohledej tady po foru a počti si... Vše se tu mockrát řešilo. JInak taky hodně záleží na tobě jaký máš ucho. Někdo má rad Alpiny, jinej má raději zvukově Clariony. Hodně záleží na reprech k tomu. Chceš aby to hrálo nebo aby to dělalo bordel a byl jsi za cool týpka před roštěnkama na parkingu před nákupákem... Vzhledem k tomu že jsi v sekci OI tak pokud se nepletu tak OI v zadních dveřích repra nemá a dle mě se to bez větších zásahů do tapecu neobejde. Repra chceš na zes, nebo jen radio? Nezapomeň že budeš taky potřebovat kabeláž na zapojení a ta taky není zadarmo (jen upozornění aby ses pak nedivil) Být tebou tak začnu Radiem a slušnýma reprama do předních dveří + vytlumení (na koncertě to taky hraje zepředu). Pak bych časem doladil woofer do kufru a pak dyžtak přemýšlel dál... PS: Když radu tak třeba já frčím na Clarion 9575Rz Upraveno Listopad 14, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zmila Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Dekuju za radu, ted o vikendu jsem si o tom promluvil s kamaradem co se vyzna, takze mi neco doporucil. Repro v zadnich dverich mam, ale nejsem prvni majitel, takze je to mozna dodelavany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 A co jsi dostal doporuceno? Ono taky hodne zalezi jakej na to mas rozpocet... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zmila Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Např. tohle mi doporučil: http://www.ahifi.cz/reproduktory-powerbass-s-6c.html http://www.ahifi.cz/reproduktory-u-dimension-el-comp-6.html Taky nějaké rádia mi postnul, že prý se vyplatí jít do pionýra nebo kenwood, cca 4-5k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 elcomp 6 + kenwood a hraje to luxusně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) PB S-6c jsou fajn...Ja mel vyssi radu a super... Obecne jsou PB vic ubasovany nez ty U-D. Radio osobne radeji asi to pio,ale kenwoody ted vychazej super vykon/cena no ;-) Jinak Kaja z Ahifi vi o cem mluvi ;-) Taky jsem od nej nejaky veci bral ;-) Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zmila Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Takže co tam dát už bych přibližně věděl, jen ty prachy.. asi až po vánocích :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 ked uz tu je tato tema, tak sa spytam tu ;) kamaratovi nejaky chuj ukradol radio a tak zhana nejake nove do 50€. nasiel som tento pioneer, ma niekto nejaky lepsi tip? :) chce to na obycajne pocuvanie na seriovych repro ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Řekl bych, že na to obyčejný poslouchání je to rádio dobrý, určitě bude spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.