Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

Dakie: něco takového http://www.siscar.cz/koncovka-vyfuku-diesel-curvo-diesel-35-57mm.html

ta moje je trošku jiná, měla konec s osazením aby šla navlíknout, ale jak si viděl, dal jsem to na spony.

Martin a ostatní: ty šrouby nahoru nás fakt nenapadly :D jestli výjde čas to to v neděli zkusím přetočit nahoru :) nebo zase skončím na kanál k Martinovi :) garáž máš fakt boží, to je prostě luxus, mít takovou tak v ní asi i spím :D

Odkaz ke komentáři

chlapi nějak v tom plavu.. jezdím už 3 týdny bez stropnice, střecha pobroušená..včera jsem natahoval dráty pro světla do dveří, dneska snad zapojím do stropní lampičky

zjistil jsem že mám oskákané vnitřky gum, tak jsem na podělí objednaný na geo, doufám, že se jen něco seřídí a bude klid, ale kvůli tomu mi teď hučí gumy což mě děsně sere.

jedině že by ty gumy byly oskákané ještě z loňska než jsem dal nové zadní tlumiče

nějak se s tím teď nemůžu nikam pohnout...

Odkaz ke komentáři

tak dneska se mi povedlo dodělat jednu skládačku a to osvětlení dveří, jen čekám až mi dorazí ledky a budu svítit, napojeno na stropní světlo, ale porod to pozapojovat, zítra dám foto až bude světlo

ale s mojima šikovnýma rukama jsem si další skládačku zavinil, rádio mi vypadlo v tescu na zem tak jsem tam pod regálama lovil uštípnuté kusy :(

plus ještě proběhlo setkání s Hanys888, převážil mi kolečka, pokecali jsme a jel jsem si hrát na drátkaře s těma dveřma, díky chlape

post-24441-0-59058400-1430418160_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...